Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Γιάννης Παπακωνσταντινου - Ελεύθερος Επαγγελματίας

Σκέψεις μου Ποδοσφαιρικές λόγω διαφόρων σχολίων στα social media.

Έχω επιλέξει να μην ασχολούμαι μέχρι την δικαίωση μου, αλλά προκαλούμαι & από αναρτήσεις, αλλά και από δημοσιογραφικά σχόλια!!!

Διαβάζοντας για....
επιχορηγήσεις σωματείων από τραυματισμούς και από μετακινήσεις, δηλώνοντας κάποιοι αν είναι νόμιμα, δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αποσκοπεί όταν αυτά γίνονται νόμιμα κ βάση καταστατικού, ανταποδοτικά προς όλα τα σωματεία της Εύβοιας. 

Άλλωστε, σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις, εγώ ο ίδιος τα ανέφερα και ήταν καταγραμμένα κ στο διοικητικό απολογισμό, αλλά και στους οικονομικούς απολογισμούς κ προϋπολογισμούς, ώστε κάθε χρόνο να καταφέρνει η Ένωση να ανταποδίδει σε βοήθεια στα σωματεία γύρω στα ποσά των 20000 με 25000 ευρώ!!!

Αυτό που με κάνει να αναπτύσσω τα παραπάνω είναι το εξής: 
οποίος ή όποιοι αμφισβητούν τα παραπάνω ας στραφούν, για ακόμη μια φορά, σε εισαγγελείς για διερεύνηση όλης της λειτουργίας της Ένωσης όλα αυτά τα χρόνια και οι υπεύθυνοι ας ελεγχθούμε. 

Διαφορετικά να πάψουν να λειτουργούν ως νεκροθάφτες μιας τεράστιας προσπάθειας όλων αυτών των χρόνων, νομίζοντας ότι θα μηδενίσουν ή θα αποδομήσουν όλη αυτήν την προσπάθεια!!!

Ποιο σωματείο δεν ξέρει ότι η Ένωση στήριξε τα τελευταία χρόνια, μαζί με τον Σύνδεσμο Διαιτητών, τις δωρεάν Διαιτησίες;

Ποιο σωματείο δεν ξέρει ότι η Ένωση κάλυπτε μετακινήσεις τους κ στα υποδομής;

Ποιο σωματείο δεν ξέρει τα ανταποδοτικά της Ένωσης σε τραυματισμούς Ποδοσφαιριστών;

Ποιο σωματείο δεν ξέρει για τα σάντουιτς που η Ένωση όπου μπορεί προσφέρει;

Και τέλος, ποιο σωματείο δεν ξέρει για την Βοήθεια που παρείχε η Ένωση, ειδικά σε ομάδες που αγωνιζόταν σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα;;;;

Με Σεβασμό κ εκτίμηση προς όλους σας αυτά τα λίγα!!!

Παπακωνσταντίνου Ιωάννης 
Ελεύθερος Επαγγελματίας!