Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Τα είχε όλα αυτό το Σαββατοκύριακο. Μέχρι και βροχές είχαμε, μέχρι και την πρώτη νίκη του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ, αλλά και την δεύτερη νίκη του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ ο οποίος όμως δύσκολα θα αποφύγει....
τον υποβιβασμό. 

- Εκλογές είχαμε για την ΠΕΔ, την οποία ελάχιστοι γνωρίζουν και  ο κύριος Μπουραντάς δεν κέρδισε τις εκλογές. Πάντως είναι αλήθεια πως η ΝΔ βγήκε κερδισμένη σ΄ αυτή την εκλογική μάχη, αφού γαλάζιοι είναι οι περισσότεροι εκλεγμένοι στην ΠΕΔ.

- Δεν ξεχνάμε τίποτα και γι΄ αυτό περιμέναμε να δούμε την αντίδραση του ΔΣ της ΕΠΣΕ, της Επιτροπής Διαιτησίας και του Συνδέσμου Διαιτητών Εύβοιας στο θέμα της συκοφαντίας προς τους διαιτητές από παράγοντες και άλλους. Αυτές τις μέρες θα ξετυλίξουμε το κουβάρι.

- Ο κ. Μπάμπης Κουσκούτης ξαναχτύπησε, αφού χαρακτήρισε την ομάδα της Καρύστου ομάδα αμειβομένων ποδοσφαιριστών. Κύριε Κουσκούτη η ΚΑΡΥΣΤΟΣ κάνει πρωταθλητισμό κι εμείς δεν ξέρουμε πολλούς που θα πήγαιναν στην Κάρυστο δωρεάν. 

- Έχουμε την εντύπωση πως η αρμόδια επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΠΣΕ, θα πρέπει να σταματήσει να ορίζει σχεδόν όλους τους αγώνες Α΄ Κατηγορίας  Κυριακή. Κύριοι μοιράστε τους αγώνες γιατί έτσι όπως το πάτε, είναι σαν να θέλετε να κάψετε κάποιους.