Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Καλησπέρα κ. Κουσκούτη

Την καλησπέρα μας στον κύριο Μπάμπη Κουσκούτη κι να του πούμε πως εμάς δύσκολα θα μας παραπληροφορήσει κάποιος, αφού διασταυρώνουμε τα πάντα.
Αγαπητέ κύριε Κουσκούτη, έχετε ένα θέμα εδώ και πολλά χρόνια με τον κ. Παπακωνσταντίνου και μας θέλετε δίπλα του. Καλά κάνετε, αλλά εμείς δεν γράψαμε ποτέ την δική σας πηγή πληροφόρησης.
Αλήθεια δεν σας ανησυχεί αυτό;
Αφήστε λοιπόν να κάνουμε εμείς την δουλειά μας ....
κι εσείς κάντε την δική σας.
Τίποτα δεν μπορεί ν΄ αλλάξει στην απόφαση της Πειθαρχικής της ΕΠΣΕ, γιατί αν αλλάξει θα σημαίνει πως λειτούργησαν με δόλο τώρα ή την πρώτη φορά. Το τι θα κάνει η Επιτροπή της ΕΠΟ είναι μια άλλη ιστορία και ξέρουν και οι πέτρες.
Αγαπητέ κύριε Κουσκούτη, εσείς μιλάτε περισσότερο με τον κ. Παπακωνσταντίνου απ΄ ότι εμείς.
Δεν είναι κακό να προστατεύει κανείς την ομάδα του, αλλά όχι να κρεμάει άλλους στα μανταλάκια και όχι ΟΛΟΥΣ. Κύριε Κουσκούτη εσείς έχετε άμεση πληροφόρηση για τα πάντα από την ΕΠΣΕ, ενώ εμείς για να πάρουμε ένα αντίγραφο θα πρέπει να κάνουμε αίτηση, να περάσει από συμβούλιο και βλέπουμε. Αυτό για να καταλάβουν όλοι τι συμβαίνει. Εμείς στηρίξαμε όλα αυτά τα χρόνια το ΔΣ της ΕΠΣΕ και έχουμε αυτή την αντιμετώπιση, ενώ εσείς που είσθε απέναντί τους και φανατικά έχετε την καλύτερη αντιμετώπιση. Εσείς καλά κάνετε, αλλά επιτρέψτε μας να το γράφουμε.
Την καλησπέρα μας και να είσθε πάντα καλά.
Αν ο Παπακωνσταντίνου πληροφορεί εμάς σημαίνει πως μπορεί να μας πληροφορεί και για πληροφόρηση που έχει από εσάς!!!!!!