Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Συγχαρητήρια στην Εθνική Ελλάδος Γυναικών του Αντώνη Πριόνα η οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει την δυνατή ομάδα του ΕΪΡΕ. Η Εθνική μας  έχει σε 3 αγώνες 4 βαθμούς και είναι στην 3η θέση της....
βαθμολογίας και θέλει την 2η. 

- Δεν έχουμε απάντηση για τον αναγνώστη ο οποίος μας ρώτησε γιατί δεν ανεβάζουμε κάποιες ανακοινώσεις ομάδων. Αγαπητέ αναγνώστη ότι μας στέλνουν το ανεβάζουμε. Εμείς δεν ψάχνουμε στο fb για να βρούμε τις όποιες ανακοινώσεις. Καθαρές κουβέντες.

- Βρισκόμαστε στην 9η αγωνιστική και κάποιοι τώρα θα κάνουν παρουσίαση φανέλας!!!!  Πάντως ο κόσμος λέει πως δεν πρέπει να έχουμε άλλη εκδήλωση πριν από τον αγώνα, γιατί είναι γρουσουζιά. Εμείς θα προτείναμε να γίνει μια παρουσίαση της διοίκησης, αλλά και των εκτελεστικών για να δούμε πόσοι θα παρουσιαστούν....

- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ την Κυριακή πάνε ΛΑΡΙΣΑ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και να επιστρέψουν με τους 3 βαθμούς της νίκης. Πάντως δεν μπορούμε ν καταλάβουμε γιατί δεν πρέπει να ενημερώνουν τα άλλα ΜΜΕ και πρέπει αυτά να έχουν ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ομάδας. Κύριοι, ξανασκεφτείτε το και ίσως πειστείτε. Αν πάλι δεν σας πείσουμε, δεν πειράζει. Εσείς έχετε το μαχαίρι, εσείς και το πεπόνι.

- Με κάποια καθυστέρηση η ΕΠΣΕ έστειλε επιστολή στον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και του λέει πως το γήπεδό του είναι ακατάλληλο για αγώνες και πλέον θα ορίζει τους εντός έδρας αγώνες στο γήπεδο που έχει δηλώσει ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ως δεύτερη έδρα. Αν δεν αλλάξει κάτι τότε ΟΛΥΜΠΟΣ και ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ θα έχουν την ίδια έδρα.