Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Τελικά ο εκτελεστικός μπορεί να βγαίνει στον ΕΥΡΙΠΟ 90 και να ρωτάει τον Γιώργο Νικολάου ποια σχολή δημοσιογραφίας έχει τελειώσει, για να παριστάνει τον έξυπνο, αλλά τον τερματοφύλακα Γιαλό τον άφησε χωρίς φαγητό και χωρίς σπίτι και το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του στην Σκύρο και ο Κολιόπουλος πήγε....
χθες στο γήπεδο για προπόνηση, αλλά ο εκτελεστικός ή ο πρόεδρος δεν ήταν εκεί για να τακτοποιήσουν αυτό που περιμένει από την πρώτη μέρα της μεταγραφής του. Αυτά φυσικά δεν ενδιαφέρουν τα παπαγαλάκια τα οποία έχουν βάλει στόχο τον Τοκπασίδη. Η συνέχεια θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

- Δεν βρήκε κανένας την διαφορά που υπάρχει στην φωτογραφία του κυρίου Γκαλούφα και του κυρίου Τσιμιχόδημου. Πολλά τα μηνύματα, αλλά όλες οι απαντήσεις λάθος. Η διαφορά είναι στο χρώμα των κορδονιών στα παπούτσια!!!! Πονηρούληδες......

- Είμαστε σίγουροι για την παραμονή του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ στην Α΄ Κατηγορία αφού ο κ. Γιώργος Κρόκος που τον ανέλαβε δουλεύει αρκετά και επιτρέψτε μας να γράψουμε πως ξέρει να βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα ώστε να μην φοβάται κανέναν αντίπαλο.

- Καμία αναφορά σε ομάδες των οποίων οι παράγοντες  θέλουν να λέμε πάντα ΝΑΙ και πάντα αυτά που θέλουν. Εμείς αυτά δεν τα κάνουμε και δεν θα μας υποχρεώσει κανείς ν΄ ασχοληθούμε. Θα γράφουμε την άποψή μας, όταν εμείς θεωρούμε πως πρέπει και όχι όταν το θέλουν οι άλλοι.

-  Ο ΕΥΒΟΊΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ έχει τις ατυχίες του, αφού δεν μπόρεσε ποτέ να έχει ετοιμοπόλεμους τους ποδοσφαιριστές του, αφού υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όχι μόνο. Η ομάδα πάντως αξίζει μια καλύτερη θέση και πιστεύουμε πως αν πάρει ένα δύο αποτελέσματα, θα μπορέσει να βρει ρυθμό αφού έχει ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι καλοί και έμπειροι.