Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε!!

Η ώρα είναι ακατάλληλη, αλλά τι να κάνουμε; Κάποια στιγμή ξύπνησα γιατί αισθάνθηκα ένα τσιμπιματάκι και φοβήθηκα. Είμαι και σε δύσκολη ηλικία βλέπετε. Πάντως δεν ήταν τίποτα. Κανένα πρόβλημα υγείας. Το τσίμπημα ήταν από το κινητό μου κι ενώ το ρολόι έδειχνε 02:04!!!! Μου είχε έρθει η απόφαση του ΔΣ του ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ. Συνεχίζουν μαζί ο ΑΡΗΣ και ο Σάκης Νικολάου!!!
Εμείς κακίες δεν κρατάμε και ευχόμαστε....
ολόψυχα τα καλύτερα για την ομάδα.
Κύριοι, να ξέρετε πως δεν είχαμε και δεν έχουμε τίποτα εναντίον της ομάδας σας και πιστεύουμε πως το σχόλιό μας πριν λίγο καιρό σας έδωσε την ευκαιρία να δείτε την πραγματικότητα και όλοι μαζί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

Το Δ/Σ της ομάδας του Άρη Αγίου Ιωάννη σήμερα αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή της ομάδας μας Σάκη Νικολάου γιατί είναι ο μοναδικός που δεν ευθύνεται για την πορεία της ομάδας μας.
Έτσι ομόφωνα το Δ/Σ αποφάσισε να κρατήσει τον προπονητή Σάκη Νικολάου στην ομάδα μας γιατί κάνει εξαιρετική δουλειά και μάλιστα δημιουργήσαμε....

και τμήμα Ακαδημιών για πρώτη φορά στο χωριό μας, όπου προπονητής των Ακαδημιών μας είναι ο Σάκης Νικολάου
Μαζί αρχίσαμε, μαζί και θα τελειώσουμε δεν δεχόμαστε λοιπόν με τίποτα την παραίτηση Νικολάου και έτσι το Δ/Σ θα κάνει τα πάντα να επιστρέψει πίσω στην ομάδα μας και να είναι κανονικά την Κυριακή στο πάγκο της ομάδας. Καλούμε λοιπόν τους ποδοσφαιριστές μας να είναι κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας αλλά και στα παιχνίδια για να βοηθήσουν τον προπονητή μας να δουλέψει και να παρουσιάσει το έργο του μέσα στο γήπεδο.
Στόχος μας δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά μια καλή πορεία και να φτιάξουμε ένα καλό κορμό για την νέα χρονιά.
Πιστεύουμε πολύ στον προπονητή μας και στους ποδοσφαιριστές μας αφήνουμε πίσω τις κακές στιγμές και προχωράμε απο την αρχή.

Με εκτίμηση,
Δ/Σ Άρη Αγίου Ιωάννη