Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Αντώνης Πριόνας

Ο Αντώνης Πριόνας είναι ο προπονητής ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ και την ανέβασε στην τότε Δ΄ Εθνική, αλλά στην οποία η ΑΕΧ ούτε καν δήλωσε συμμετοχή, ενώ γνωστοί δήθεν παράγοντες, είχαν φροντίσει να μην συνεχίσει η ομάδα με τον κ. Πριόνα και αυτή η απόφαση ήταν που έστειλε τον Αντώνη στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών, για να .....
ακολουθήσει μια όμορφη-τρελή πορεία μέχρι την Β΄ Εθνική!!!!
Ο Αντώνης Πριόνας βρέθηκε πριν κάτι χρόνια να είναι ο προπονητής των Εθνικών ομάδων Γυναικών και να τα πηγαίνει περίφημα.
Τον είχε προτείνει ο κ. Παπακωνσταντίνου και δικαιώθηκε.
Ανανεώνει κάθε χρόνο και με την νέα διοίκηση της ΕΠΟ και αυτό αποδεικνύει πως κάνει καλή δουλειά  και με την παρουσία του στην θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή, έχει βοηθήσει στην αναβάθμιση του Γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Σήμερα η Εθνική με τον κύριο Πριόνα στον πάγκο της θ΄ αντιμετωπίσει την Ιρλανδία στο Γήπεδο της Νέας Σμύρνης στις 15:00 .
Θέλουμε να ευχηθούμε στον κ. Πριόνα και τα κορίτσια της Εθνικής μας καλή επιτυχία και να κάνουν την 2η νίκη τους μετά από αυτή που πήραν μέσα στο Μαυροβούνιο.
Η Εύβοια πρέπει να είναι περήφανη για τον κύριο Πριόνα και φυσικά σήμερα τουλάχιστον οι Γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου του νομού θα έπρεπε να είναι στον αγώνα, για να δούνε την Εθνική και να πάρουν και εμπειρίες. Δυστυχώς αυτό δεν θα γίνει και σίγουρα θα βρεθούν δικαιολογίες.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.