Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Εντάξει είδαμε και το χιόνι, αλλά είναι καιρός να μας αφήσει τώρα για να ζεστάνουμε τις μηχανές, αφού έρχονται εκλογές. Δεν αναφερόμαστε στις εκλογές του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, αλλά στις Εθνικές Εκλογές. Εμείς πραγματικά ζούμε για ν' ακούσουμε τι δικαιολογίες θα βρει.... ο Τσίπρας μετά την ήττα του.

- Για τα Τσιπρόπουλα που ζούνε στην Εύβοια δεν υπάρχει θέμα. Θα επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ για να σηκώσουν ψηλά τον ήλιο τον πράσινο!!!!!!

- Υπάρχει θέμα και μάλιστα μεγάλο για τον ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα στην Περιφέρεια Στερεάς αφού ο Απόστολος Γκλετσος δεν κάνει πίσω και θέλει το χρίσμα ή την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιος Περιφερειάρχης κι αν δεν το πάρει και δοθεί στον Αναγνωστάκη, ο Γκλετσος θα είναι απέναντι γενικώς.

- Πάντως ο Αναγνωστάκης όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, λέει πως ο ίδιος σεβάστηκε τις κομματικές διαδικασίες. Η Ακριώτου πάντως θα είναι υποψήφια βουλευτής κι αν δεν εκλεγεί θα είναι και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος!!!!!

- Η οικογένεια Ακριώτη δημιούργησε πολιτικό τζάκι ή στον Σύριζα δεν το λένε έτσι;

- Η κυρία Σοφία τι κάνει; Πάνε όλα καλά ή στράβωσε κάτι;  Βγαίνει καπνός από το γραφείο στην Χαλκίδα και λένε πως για να βγαίνει καπνός θα υπάρχει και φωτιά. Το θέμα τώρα είναι να μάθουμε ποιός ή ποια άναψε την φωτιά.