Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

....μικρά, μικρά

 - Τελικά το πιστεύουν και το κάνουν και δεν είναι από λάθος. Από την ώρα που ανέλαβε ο σύζυγος της κυρίας Σοφίας το πολιτικό της γραφείο, τα δελτία τύπου δεν είναι ίδια. Φαίνεται πως του είπε κάποιος να έρθει από την Αθήνα και να ρίξει σανό στην Εύβοια, γιατί εμείς οι επαρχιώτες το... τρώμε!!!!

- Τι απομένει τώρα; Να αποδείξουμε εμείς οι επαρχιώτες πως τους Κολωνακιώτες όταν έρχονται εδώ, τους μαθαίνουμε την "μακριά γαϊδούρα" και μόνιμα τους βάζουμε από κάτω.

- Λέει στο τελευταίο δελτίο τύπου μεταξύ άλλων: "Τις περισσότερες φορές οι κάτοικοι της Εύβοιας ένα πράγμα ζητούν από τους πολιτικούς. Να είναι στο πλάι τους συνεχώς, να ακούν τα προβλήματα, να μη μένουν στα γραφεία και να μην είναι απομονωμένοι από την κοινωνία. Κι αυτό λίγοι το κάνουν στο νομό μας ενόψει και των βουλευτικών εκλογών.
Η κυρία Σοφία για παράδειγμα, έχει κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα τους τελευταίους έξι μήνες, επισκεπτόμενη κάθε γωνιά της Εύβοιας". 

- Κυρία Σοφία μας, που ήσασταν εσεις τα χρόνια που πέρασαν; Που ήσασταν όταν οι Νεοδημοκράτες έδιναν μάχες στο τότε πράσινο νησί; Μόνη σας λέτε πως τους τελευταίους 6 μήνες περπατάτε στην Εύβοια. Τα περασμένα 6 χρόνια τι κάνατε; Μελετούσατε τον χάρτη της Εύβοιας;;;;;