Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Εμείς έχουμε μια σταθερή γραμμή και πορεία όλα αυτά τα χρόνια και δεν θα την αλλάξουμε για κανέναν απολύτως λόγο. Αυτοί οι οποίοι διαδίδουν διάφορα ας μας πούνε πότε κράτησαν σταθερά το τιμόνι και....πότε παραδέχθηκαν τα λάθη τους.

- Σήμερα ισχύει αυτό που λέει το τραγούδι και το λέει και ο λαός. "Και ο μήνας έχει εννιά". Τέλος πάντων. Πάντως την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 θα είναι μια υπέροχη μέρα. Λεπτομέρειες θα έχει και σήμερα ο μπάρμπα Στέλιος και αυτές οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά.

- Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και να τους εξηγήσουμε κάποια πράγματα. Δεν είναι θέμα εγωισμού. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανέναν, αρκεί αυτός ο κανένας να ξέρει να ζητάει και μια συγνώμη για το όποιο λάθος του.

- Είναι τρέλα. Ένας πανζουρλισμός στα όρια του Δήμου Χαλκιδέων. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι ψάχνουν για κορόιδα, συγνώμη υποψηφίους θέλαμε να γράψουμε!!!! Τι έγινε κύριοι; Έχετε δυσκολίες; Σας έχουμε την λύση.

- Διαθέτουμε υποψηφίους οι οποίοι μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι. Ας πούμε πως είναι κάτι σαν ενοικιαζόμενους εργαζόμενους!!!!!! Κοστίζουν προφανώς λιγότερο από αυτούς που θέλουν θέσεις και μισθούς 5ετιας......

- Λοιπόν όταν φτάσετε στο αμήν και βρεθείτε σε αδιέξοδο ελάτε να το συζητήσουμε. Προσοχή, γιατί η όποια καθυστέρηση δεν μειώνει το κόστος. Το ίδιο κοστίζουν τώρα το ίδιο θα κοστίσουν και τον Αύγουστο. 

- Ενδιαφερόμενοι υπάρχουν πολλοί, κορόιδα και νεροκουβαλητές ελάχιστοι. Λοιπόν το παιχνίδι άρχισε και ελάτε να το διασκεδάσουμε.