Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

..... σφηνάκια

 
- Από την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 το apopsignomi , αρχίζει με βαρύ κι ασήκωτο παλιό καλό λαϊκό κι όποιος αντέξει. Θα γράφουμε αλήθειες όπως πάντα, αλλά θα γράφουμε και τα ονόματα αυτών που παίζουν παιχνίδια άλλων και είναι και δήθεν. Τίποτα και κανείς δεν θα μας σταματήσει πλέον και για.....κανέναν λόγο δεν θα κάνουμε πίσω.

- Επειδή κάποιοι έφτασαν ως συνήθως σε απειλές μέσω των υπηρεσιών που υπηρετούν, ήρθε η ώρα να φτάσουμε εμείς στις υπηρεσίες. Εμείς ρουφιάνοι δεν θα γίνουμε, αλλά ότι θα γράφουμε θα το κοινοποιούμε στις δουλειές τους για να δούμε αν θα τους αρέσει.

- Εμείς κύριοι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και σας το δηλώνουμε κατάμουτρα. Ούτε προαγωγές περιμένουμε, ούτε καλύτερες θέσεις περιμένουμε, ούτε να μας ανεβάσουν κατηγορία περιμένουμε, ούτε να μας δώσουν σφυρίχτρα αντί για σημαία περιμένουμε, ούτε να μας ορίζουν σε περισσότερα παιχνίδια περιμένουμε.

- Λοιπόν τέλος το αστείο από σήμερα. Δεν μας σεβαστήκατε και δεν θα σας σεβαστούμε. Στα μανταλάκια αλλά με αλήθειες και όχι με ψέματα.