Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Δεν βρέθηκε ακόμη αυτός που θα μου υπαγορεύσει το τι θα γράψω κι αν θα γράψω θετικά ή αρνητικά για κάποιο θέμα. Όποιος τον βρει αυτόν τον τύπο, ας δοκιμάσει για να πάρει την απάντηση. Άδικα χάνεις τον καιρό σου φιλαράκι. Επειδή εσύ έσκυψες το κεφάλι με αντάλλαγμα να σου δώσουν σφυρίχτρα, αντί για σημαιάκι, δεν σημαίνει πως κάτι τέτοιο κάναμε κι εμείς.
Θα πάρουμε μια δόση από τα προσεχώς, έτσι για να σου πάει..... καλά το Σαββατοκύριακο.
Βοηθός με εμπειρία στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ και τον οδήγησαν σε παραίτηση, γιατί δεν τους προσκυνούσε. Δεν έσκυβε το κεφάλι, για να τον βάλουν και ως διαιτητή. Άλλοι προσκύνησαν και σφυρίζουν. 
Μετά τις υποψηφιότητες και σίγουρα μετά τις εκλογές στον Σύνδεσμο Διαιτητών θα γράψουμε αρκετά και θα ακολουθήσουν πολλά και ωραία.
Λοιπόν για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους, εμείς με τα κουβαδάκια δεν παίζουμε. Σκληρό ροκ είναι αυτές οι εκλογές, γιατί έτσι τις ήθελαν αυτοί που σπρώχνουν το ελικόπτερο για να πετάξει κι εμάς αυτό μας αρέσει.
Έχω κανονίσει την Κυριακή να πετάξω από Αθήνα μέχρι το Μαντούδι με ελικόπτερο και πιλότο τον κ. Βασίλη Βούλγαρη. 
Το ελικόπτερο θα πάει Βόρεια Εύβοια για φωτογράφιση μιας περιοχής και με την ευκαιρία θα μας αφήσει στο Μαντούδι για να δούμε τον αγώνα ΜΑΝΤΟΥΔΙ - ΝΗΛΕΑΣ και μετά θα πάμε να πιούμε τα τσίπουρα που μας κάλεσε να πιούμε ο κ. Τάκης Σπυρόπουλος, προπονητής του Μαντουδίου.
Φυσικά θα έχουμε την χαρά να παρακολουθήσουμε και τον διαιτητή κυριο Παπακυριάκο, όχι για να δούμε "αν μετράει" κι αν θα φοράει τα κόκκινα παπούτσια ή θα έχει άλλη απόχρωση!!!!
Το ελικόπτερο το έχει μισθώσει εταιρεία παραγωγής βίντεο για να γυρίσει τηλεοπτικο σποτ υποψήφιου περιφερειάρχη.