Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

....φαπούλες

 - Καμία σχέση δεν έχουμε με αυτά που διαδίδουν κάποιοι. Δεν έχουμε πάρε δώσε με υποψήφιο ο οποίος κυκλοφορεί διάφορα στην πιάτσα. Αγαπητέ υποψήφιε ξέρουν όλοι το τι ψηφίζουμε και σταμάτα τις βλακείες σου. Μαζί σου συνεργασία δεν θα υπάρξει ποτέ και τους λόγους τους ξέρεις. Εσένα δεν μπορούμε να σε δούμε ούτε επαγγελματικά, γιατί απλά σε ξέρει η πιάτσα και δεν θα .....μπορέσει κανείς να τους αλλάξει άποψη. Είσαι καμένο χαρτί.

- Δεν ασχοληθήκατε καθόλου με τις εκλογές της ΕΠΣ Εύβοιας, μας είπε ένας φίλος. Ασχοληθήκαμε όσο έπρεπε, γιατί δεν άξιζε τον κόπο για παραπάνω. Εμείς γράψαμε τι θα ψηφίζαμε αν ήμασταν μέλη και μέχρι εκεί. Σταυρό στον υποψήφιο πρόεδρο δεν θα βάζαμε ποτέ, για τον λόγο που όλοι ξέρετε. Φέρθηκε αχάριστα στον άνθρωπο που τον πήρε από το χεράκι και τον έφτασε εκεί που τον έφτασε. Το ποδόσφαιρο και στην Εύβοια πάει από το κακό στο χειρότερο και αυτός τον χαβά του.  Αυτός που ξημεροβραδιαζόταν με τον Παπακωνσταντίνου κατηγορεί εμάς και έφτασε σε σημείο να μας στείλει και εξώδικο για να φοβηθούμε.

- Έπρεπε να του στείλουμε εμείς ενα εξώδικο και να έχουμε σ΄ αυτό, όλα τα μηνύματα που μας έστελνε. Δεν θα του άρεσε φυσικά, αλλά δεν το κάναμε γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Πάντως είναι μόνος υποψήφιος και φοβάται μήπως έρθει δεύτερος!!!!!! Κύριε Γιώργο καλησπέρα σας.