Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

...... μικρά, μικρά

 - Το ραντεβού με τον κύριο Γιώργο Λάμπρου έγινε αλλά αποτέλεσμα δεν είχαμε. Κυρίες και κύριοι ο κ. Λάμπρου, θα έλεγε το ΝΑΙ, αν η πρόταση γινόταν την ώρα που έπρεπε, αν υπήρχε οργάνωση και πλάνο, αν υπήρχαν εγγυήσεις. Αυτά δεν υπήρχαν και είπε για.... μία ακόμη φορά ΌΧΙ.

- Υπήρχαν προπονητές στην Εύβοια οι οποίοι θα μπορούσαν να βάλουν πλάτη για τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, αλλά δυστυχώς αυτοί που διοικούν έχουν τους παρατρεχάμενους δίπλα τους και οι οποίοι από ζήλεια και κακία δεν θέλουν προπονητή από την Εύβοια.

- Υπάρχει και κάτι τελείως τρελό, το οποίο συνέβαινε πάντα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι μόνο. Ζητούν βοήθεια, αλλά δεν ακούνε κανέναν ή μάλλον ακούνε αυτούς που έχουν "συνοδούς". Ερώτηση: Γιατί να βοηθήσουμε κύριοι;  Για να βοηθήσεις πρέπει να σε ακούνε. Αν σε θέλουν μόνο για να βοηθάς δεν οδηγεί πουθενά.

- Εμείς δεν κρυβόμαστε. Το γράφουμε από τώρα. Έχουμε την άποψη πως ήταν λάθος η επιλογή προπονητή, όπως ήταν λάθος και το φύγε έλα με τον Ζουρούδη. Εμείς βλέπουμε πως η ομάδα δεν είχε πλάνο με την προηγούμενη διοίκηση, η οποία ως μόνο στόχο είχε την είσπραξη χρημάτων και δεν έχει και τώρα με τους παρατρεχάμενους.

- Αν θέλετε κρατήστε την πρότασή μας. Προσπαθήστε για το θαύμα, αλλά παράλληλα σχεδιάστε για το μέλλον του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Βάλτε το πλάνο της επόμενης 5ετιας και όλα θα πάνε καλά. Η ιστορία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα σας βοηθήσει ώστε να τελειώσετε με όλους αυτούς οι οποίοι "τσαλακώνουν" την ιστορία της και δεν θέλουν να σχεδιάσει κάποιος την ομάδα, χωρίς αυτούς.

- Η πρόεδρος κυρία Φραντζεσκάκη, αγαπάει την ομάδα, αλλά δεν θέλει προφανώς να σπάσει αυγά. Εμείς τα γράφουμε για να μην λένε πως δεν τα είπαμε και ούτε είμαστε σύμβουλοι της προέδρου ή του αντιπροέδρου κυρίου Ταρνανά.