Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

,..... μικρά, μικρά

 - Άλλο πάλι κι αυτό. Η κυρία Σοφία βάλθηκε να μας τρελάνει. Άλλαξε τον τρόπο σύνταξης των δελτίων τύπου και ουσιαστικά τα έκανε σαλάτα. Στέλνει η ίδια το δελτίο τύπου και προσπαθεί να παραμυθιάσει κόσμο, αφού μας λέει: "Γι’ αυτό είδαμε με ικανοποίηση την υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, κ. Σοφία Νικολάου, να επισκέπτεται..... τον χιονισμένο δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων και ειδικότερα το χωριό Μίστρος".

- Μας λέει επίσης: "Η κ. Νικολάου, μετά την επίσκεψη στην περιοχή δήλωσε" Σε ποιους άραγε το δήλωσε;

- Λέει κι αυτό: "Συνάντηση με τον υπουργό  είχε το πρωί της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου, η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, κ. Σοφία Νικολάου".

- Διαβάστε τι άλλο λέει: "Με μεγάλη χαρά μάθαμε ότι η κ. Σοφία Νικολάου, επισκέφτηκε και συνομίλησε με τον κ........…. Κι όπως μάθαμε μίλησαν συνολικά για τις δράσεις ...…" 

Συγνώμη κυρία Σοφία αλλά δεν είναι για γέλια, αυτά που γράφουν οι συνεργάτες σας με δική σας εντολή, να μας τα σερβίρουν ως ρεπορτάζ η δεν ξέρουμε τι άλλο; Κυρία Σοφία οι πολίτες της Εύβοιας δεν τρώνε σανό. Η Εύβοια δεν είναι Κολωνακι. Εσείς τα γράφετε εσείς τα στέλνετε. Αλλάξτε το αυτό το στυλάκι γιατί δεν περνάει.