Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε όλες και όλοι την υγεία σας και να κάνετε και τον σταυρό σας, ζητώντας την βοήθεια του Θεού. Τα λέμε και σήμερα, έστω κι από κάποια απόσταση. Μια ακόμη ιδιαίτερη μέρα η σημερινή, αφού σαν σήμερα το 2007 γεννήθηκε η κόρη μας η Κερασία. Να είναι πάντα υγιής, πάντα ευτυχισμένη και πάντα να πιάνει τους στόχους που βάζει στην ζωή της. Μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα σε όλα.... τα επίπεδα. Στο σχολείο, στα Αγγλικά, στον στίβο, αλλά και στην καθημερινότητα, στην ίδια την ζωή δηλαδή. 

- Σήμερα θα είναι στο Ειρήνης και Φιλίας για το αγώνισμα του ύψους Γυναικών. Η ίδια είναι Κ18 αλλά με τον προπονητή της κύριο Τριανταφύλλου δήλωσαν συμμετοχή, για να αγωνισθεί δίπλα στην Δόση και σε αθλήτριες 5 - 8 χρόνια μεγαλύτερες. Καλή επιτυχία Κερασία και χρόνια σου πολλά.

- Σήμερα στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα βρεθεί και η μικρή μας η Μαρία και θ΄ αγωνισθεί στα 60 μέτρα. Η Μαρία είναι πεισματάρα, αλλά είναι και απροπόνητη, αφού οι καιρικές συνθήκες δεν τις επέτρεψαν να κάνει προπονήσεις. Θα προσπαθήσει πάντως για το καλύτερο. Έχει άγχος. Θέλει να είναι στις 16 πρώτες και όπως είπε, αν τα καταφέρει θα αφιερώσει την επιτυχία της στην αδερφή της την Κερασία, ως δώρο για τα γενέθλιά της. Καλή επιτυχία Μαρία.

- Να στείλουμε την καλημέρα μας σε δύο ανθρώπους με τους οποίους δεν είμαστε φίλοι, αλλά τους εκτιμούμε και πάντα τους είχαμε από την καλή πλευρά. Δεν τους θεωρούμε ανεύθυνους και δεν πιστεύουμε μέχρι τώρα πως είναι εξαρτώμενοι από άλλους, με κάποιο αντάλλαγμα φυσικά. Αγαπητέ Γιάννη, αγαπητέ Χάρη, εμείς δεν πετάμε στα σύννεφα, οπότε δεν κινδυνεύουμε να πέσουμε από αυτά, αν μετά από όσα έγιναν δεν μείνετε στην άκρη.