Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

..... σφηνάκια

 - Τι έγινε το πρωί της Παρασκευής στο Λευκαντί και οι φωνές ακουγόταν από την μία άκρη της παραλίας στην άλλη; Είναι για γέλια, αλλά όταν στην μέση υπάρχουν και μικρά παιδιά, τότε καταντά τραγωδία. Πρώην ευρωβουλευτής ο οποίος έχει σπίτι στο Λευκαντί ξεπέρασε τα όρια. Η σύζυγός του πήγε στην παραλία και είχε φροντίσει από τα χαράματα να κάνει ρεζερβέ δύο ομπρέλες του Δήμου!!!!! Κρέμασε από ένα ρούχο στην κάθε μία και..... τις θεώρησε δικές της.

- Στην παραλία πήγε και μια νεαρή κυρία με δύο μικρά παιδιά στο καρότσι. Εβαλε λοιπόν το καρότσι στην σκιά μιας από τις δύο ομπρέλες, ώσπου εμφανίσθηκε η σύζυγος του πρώην Ευρωβουλευτή κσι άρχισε να ουρλιάζει και να απειλεί θεούς κσι δαίμονες.

- Έφτασε στην παραλία και ο τέως και αντι να συμμαζέψει την σύζυγό του, έκανε και αυτος επίθεση στην μητέρα των δυο παιδιών. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να καλέσει την αστυνομία η οποία σε λίγα λεπτά ήταν εκεί.

- Ο κόσμος που ηταν εκεί πήρε το μέρος της νεαρής μητέρας με τα παιδιά και εξήγησαν στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί. Ο πρώην ευρωβουλευτής απειλούσε με μηνύσεις και αυτοφωρο, αλλά δεν μάσησε κανείς κσι τον προκαλούσαν να κανει μήνυση σε όλους.

- Κύριε πρώην εμείς ειλικρινά δεν πέσαμε από τα σύννεφα γιατί σας ξέραμε. Στο κατω κατω στο κόμμα των ψεκασμενων ησασταν.