Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Θα έχουμε λέει βροχές και θα πέσει η θερμοκρασία. Μην ανησυχείτε καθόλου. Όλα είναι μια ιδέα. Βροχή νομίζουν ότι θα πέσει, αλλά κάνουν λάθος. Το φτύσιμο των πολιτών είναι προς κυρίες και κυρίους, οι οποίοι θέλουν να σώσουν πόλεις και χωριά και μόλις τελειώσουν οι εκλογές και πάρουν το αποτέλεσμα, θα εξαφανισθούν... για 5 χρόνια, όπως κάνουν πάντα.

- Αλήθεια γιατί δεν πρόσφεραν μέχρι σήμερα, όλα αυτά που λένε πως μπορούν να προσφέρουν; Τέλος πάντων. Τα ωραία λόγια που γράφουν στα βιογραφικά τους, πιστεύουν πως μπορούν να ξεγελάσουν τους πολίτες; Γιατί σε κανένα βιογραφικό δεν γράφουν και κάτι που δεν είναι και τόσο καλό γι΄ αυτούς;

- Η κυρία Παππά επιμένει και μάλιστα μας λέει πως την έχουν γεμίσει θλίψη το ότι η δημοτική αρχή ασφαλτοστρώνει καλοκαιριάτικα τους δρόμους.  Προσοχή κυρία Παππά γιατί η θλίψη μπορεί να φέρει και την κατάθλιψη και δεν το θέλουμε. Συγνώμη δεν ξέρετε πως το φθινόπωρο και τον χειμώνα έχουμε βροχές και δεν μπορεί να ρίξουν την άσφαλτο;

- Σας ενοχλούν οι ασφαλτοστρώσεις, σας ενοχλούν οι στάσεις των λεωφορείων, σας ενοχλούν οι εκδηλώσεις, σας ενοχλούν τα πάντα που κάνει η δημοτική αρχή, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να σας τα πούμε χύμα να τελειώνουμε; Για ποια παράταξη μιλάτε; Για ποιους υποψηφίους;

- Εσείς δεν είπατε στους 50-60 υποψηφίους που έχετε, να φέρουν από 2 άτομα ο καθένας για να μπορέσετε να κατεβάσετε ψηφοδέλτιο; Αντέχετε να γράψουμε ποιοι έφεραν και ποιους; Κυρία Παππά, αφού θέλετε γυμνή την αλήθεια, εμείς θα σας την προσφέρουμε. 

- Ταλαιπωρείτε άδικα ανθρώπους οι οποίοι καμιά διάθεση δεν είχαν για να είναι υποψήφιοι, αλλά είπανε το ΝΑΙ γιατί τους το ζήτησε ένας γνωστός, ένας φίλος στον οποίο είχαν υποχρέωση. Εμείς το γράφουμε από τώρα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να χτυπήσουν καμιά πόρτα για να ζητήσουν την ψήφο κανενός. Δεν είναι του χαρακτήρα τους κυρία Παππά.

- Και κάτι ακόμη. Επειδή στο ψηφοδέλτιο της δημάρχου κυρίας Βάκα, εσείς προσωπικά δεν χωράτε, πάρτε τις κυρίες που είναι κολλητές σας και πάτε στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Σπύρου. Ενώστε δηλαδή τις δυνάμεις σας, για να δείτε πως ακόμη κι έτσι δεν θα τα καταφέρετε. 

- Λυπούμαστε κάποιες κυρίες και κάποιους κυρίους, οι οποίοι βλέπουν το αποτέλεσμα, αλλά δεν θέλουν να σας πούνε πως η παράταξη, όχι μόνο δεν περπατάει, αλλά ούτε καν μπουσουλάει.