Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και έρχεται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Να το περάσετε όμορφα και να προσέχετε. Ο ρεπόρτερ κύριος Γιώργος Σπύρου ακολουθεί σχολιάζοντας την όποια ανακοίνωση του ΔΟΑΠΠΕΧ. Σειρά τώρα....είχε το κολυμβητήριο της Χαλκίδας. 

- Ο ΔΟΑΠΠΕΧ ανακοίνωσε το κλείσιμο του κολυμβητηρίου για 3 εβδομάδες ώστε να γίνει συντήρηση και ο ρεπόρτερ Γιώργος Σπύρου βγήκε ως προστάτης κάποιων να γράψει όσα έγραψε και φυσικά να ανεβάσει φωτ .ογραφίες οι οποίες τον βόλευαν για να κάνει την κριτική του.

- Αγαπητέ κύριε Σπύρου, άλλο ο ρεπόρτερ και άλλο ο υποψήφιος δήμαρχος. Ρεπόρτερ και μάλιστα του "νταλκά" έχετε στο γραφείο σας και μάλιστα με θητεία στον ΔΟΑΠΠΕΧ. Η συντήρηση του κολυμβητηρίου κύριε Σπύρου, επιβαρύνει τους δημότες και όχι τα μαγαζάκια που εσείς θέλετε να είστε δίπλα τους.

- Μήπως λοιπόν πρέπει να μας πείτε τι θα κάνατε εσείς αν είχατε την ευθύνη; Κύριε Σπύρου αυτοί που κάνουν χρήση του κολυμβητηρίου δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ στον ΔΟΑΠΠΕΧ. Πληρώνουν σε άλλους και οι οποίοι άλλοι, δεν προσέχουν καθόλου τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου.

- Κύριε Σπύρου, συνεχίστε τα ρεπορτάζ και θα δείτε το αποτέλεσμα στις 8 Οκτωβρίου.