Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

....η άποψή μας

 - Οφείλουμε μια απάντηση στην αγαπητή κυρία η οποία μας τηλεφώνησε για να πει την άποψή της και ήταν οφείλουμε να γράψουμε, ευγενέστατη.
Μας είπε πως αδικούμε την κυρία Άννα Παππά και δεν μπορεί να καταλάβει, γιατί η άποψή μας είναι να αποσύρει την υποψηφιότητά της.
Αγαπητή κυρία, τι να γράψουμε εμείς; Το γράφουν και το λένε άνθρωποι οι οποίοι την θέλουν υποψήφια, όχι γιατί την εκτιμούν ή πιστεύουν πως κάτι μπορεί να κάνει, αλλά επειδή θέλουν να κόψει ποσοστά από την κυρία Βάκα.
Εμάς δεν μας ενοχλεί η υποψηφιότητα της κυρία Παππά καθόλου, με αυτό .,,,το σκεπτικό, γιατί οι δικοί της πλέον ψηφοφόροι, δεν είναι από αυτούς που θα στήριζαν Βάκα.
Αυτό θα διαπιστωθεί στις 8 Οκτωβρίου την Κυριακή των εκλογών.
Αγαπητή κυρία η δική μας άποψη είναι πως χρησιμοποιούν την υποψηφιότητα Παππά ως λαγό, για να κάνουν την δουλειά τους.
Επειδή πέρασε από τον δικό μας πολιτικό χώρο και ήταν και υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, δεν θέλουμε να διαπιστώσει το λάθος της πολύ αργά και όταν δεν θα μπορέσει να το διορθώσει.
Θα ήταν καθαρότερο, ακόμη και να πήγαινε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον κύριο Σπύρου και έτσι θα ανακάλυπτε και την δική της προσωπική επιρροή στους δημότες.