Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση άλλων 10 υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε- Συνεχίζουμε»- Έλενα Βάκα

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε - Συνεχίζουμε» - Έλενα Βάκα. Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλλάζουμε -Συνεχίζουμε» - Έλενα Βάκα εντάσσονται άλλοι 10 ικανοί και με όρεξη για δουλειά υποψήφιοι, οι οποίοι είναι οι εξής: η προπονήτρια Καράτε Χριστίνα Μπασούκου, ο τεχνολόγος γεωπόνος Γιώργος Χριστόπουλος, η προϊσταμένη του τμήματος παρακολούθησης αποθεμάτων και.....
αναλώσεων Χρυσούλα Σταμέλου, ο συνταξιούχος μηχανολόγος Κωνσταντίνος Γκέγκας, η βοηθός φαρμακοποιού Βασιλική Μητράκη, ο ιδιωτικός υπάλληλος Σταύρος Ξύγκης, η δημοτική υπάλληλος Αγγελική Ρίζου, η δημοτική υπάλληλος Ελένη Μπαλάνου, η ιδιωτική υπάλληλος Ελένη Κόντου και ο ιδιωτικός υπάλληλος Γιώργος Σακαλής.


Χριστίνα Μπασούκου- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νέας Αρτάκης
Η Χριστίνα  Μπασούκου είναι 47 ετών και κατοικεί μόνιμα στη Νέα Αρτάκη.
Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Αναστασιάδη διεθνή  διαιτητή στο άθλημα του Καράτε και έχουν δυο κόρες 12 και 13 ετών, Βαλκανιονίκες (στο καράτε), οι οποίες φοιτούν στο Μουσικό Γυμνάσιο Χαλκίδας «Ν.Σκαλκώτας».
Είναι προπονήτρια με άδεια ασκήσεως  επαγγέλματος στο άθλημα του Καράτε από το 2001.
Είναι διεθνής διαιτητής στο Καράτε επί σειρά ετών.
Προπονεί αθλητές στον  Αθλητικό Σύλλογο «ΠΟΛΥΔΕΥΚΗ» στην Ν.Αρτάκη  επί 30 συναπτά έτη με μεγάλη επιτυχία  και διεθνείς επιδόσεις .
Είναι Γραμματέας της Επιτροπής Αττικής Εύβοιας και Νήσων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ).
«Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό  και η αγάπη για τον τόπο μου με οδήγησαν στην απόφαση  να ασχοληθώ ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση έτσι ώστε να προσπαθήσω για το καλύτερο αύριο που μας ΑΞΙΖΕΙ!!!
Αλλάζουμε Συνεχίζουμε-Έλενα Βάκα»
 

Γεώργιος Χριστόπουλος- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας
Ο Γεώργιος Χριστόπουλος κατοικεί μόνιμα στη Χαλκίδα.
Είναι Τεχνολόγος Γεωπόνος.
Τα τελευταία χρόνια διατηρεί κατάστημα με είδη διατροφής στη Χαλκίδα.
 

Χρυσούλα Σταμέλου- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Δροσιάς
Η Χρυσούλα Σταμέλου είναι 57 ετών.
Έχει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας ΕΣΥ (Ε.Α.Π.).
Έχει Πτυχίο Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (Ε.Α.Π.).
Γνωρίζει Αγγλικά (Πιστοποιητικό BULATS C2) και έχει γνώσεις  και ικανότητες στη χρήση Η/Υ (Word, Excel, PowerPoint).
Είναι κοινωνική, υπεύθυνη, συνεπής, συνεργατική, με ευκολία στην προσαρμογή.
Έχει παρακολουθήσει τα εξής σεμινάρια:
ΕΚΔΔΑ Εκπαίδευση Προϊστάμενων Τμημάτων από 08.02.21 έως 12.02.21
ΕΚΔΔΑ Δημόσια Διοίκηση και Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες: Ποιότητα Παρεχόμενών Υπηρεσιών από 20.05.2020 έως 24.05.20
IEEE επιμορφωτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδος με θέμα: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ» συνολικής διάρκειας 100 ωρών που διεξήχθη στην Αθήνα από 04.03.2020 έως 15.5.2020
Έχει μεγάλη εργασιακή εμπειρία.
Από 15/02/23 έως και σήμερα εργάζεται στη Διεύθυνση Σχεδιασμού και Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Προϊστάμενη του Τμήματος Παρακολούθησης Αποθεμάτων και Αναλώσεων Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας.
Από 23/09/2022 έως 02/23 εργάστηκε στη Διεύθυνση Διαχείρισης Αλυσίδας Διανομής,  Προϊστάμενη του Τμήματος Παρακολούθησης Αποθεμάτων και Αναλώσεων Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας.
Από 01/10/2021 έως  22/09/22 εργάστηκε ως Προϊστάμενη Τμήματος Εξωτερικών Ιατρείων & Επειγόντων Περιστατικών. Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία» (Νοσοκομείο αναφοράς covid-19)
Από 10/03/2020 έως 30/09/21 εργάστηκε ως Προϊστάμενη Τμήματος Προμηθειών Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία» (Νοσοκομείο αναφοράς covid-19 ). Τοποθέτηση στην ανωτέρω θέση κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Συμμόρφωσης Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, (εφαρμογή από τη διοίκηση του νοσοκομείου, η Α1507/2014 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, με αναδρομική ισχύ από τον 8/2011).
Στο ανωτέρω διάστημα της τοποθέτησης της στο τμήμα προμηθειών του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία» ολοκληρώθηκαν ενδεικτικά τα παρακάτω έργα:
• 50 κλίνες ΜΕΘ covid -19 δωρεά της Βουλής των Ελλήνων
• Οι 5 κλίνες ΜΕΘ, δωρεά της οικογενείας Χούρι
• Ολοκληρώθηκε το έργο για την λειτουργία του νέου Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου Γ΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής κλινικής με επικεφαλής τον Διευθυντή καθηγητή κ. Εμμανουήλ Βαβουρανάκη
• Τοποθετήθηκε νέος Αξονικός Τομογράφος 512 τομών δωρεά της ΕΥΔΑΠ
• Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες λειτουργίας της νέας Καρδιολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής.
Από 17/07/2017 έως 09/03/20 εργάστηκε στο  Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (Υπουργείου Υγείας) 2017 και στη συνέχεια με αυτοδίκαιη απόσπαση στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας, ως Επιθεωρήτρια – Ελέγκτρια.
Από 05/01/2016 έως 16/07/17 εργάστηκε στο Τμήμα Περιφερειακού Χάρτη Υγεία 1η Υ. Πε Αττικής.
Από 09/06/2015 έως 04/01/2016 ήταν στην γραμματειακή υποστήριξη του Διοικητή 1η Υ. Πε Αττικής.
Από 03/12/2014 έως 05/06/2015 εργάστηκε στο Τμήμα Κινήσεως Ασθενών Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία».
Από 03/02/2014 έως 02/12/2014 ήταν στην γραμματειακή υποστήριξη της Αναπληρώτριας Διοικήτριας  Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία».
Από 01/04/2013 έως 02/02/2014 εργάστηκε στο Τμήμα Προμηθειών ως υπάλληλος Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία».
Από 14/02/2011 έως 30/03/2013 εργάστηκε στο γραφείο Μισθοδοσίας του Τμήματος της Οικονομικής Υποδιεύθυνσης ως υπάλληλος Γ.Ν.Ν.Θ.Α. « Η Σωτηρία».
Από 08/10/2010 έως 13/02/2011 εργάστηκε στο Λογιστήριο του Τμήματος της Οικονομικής Υποδιεύθυνσης ως υπάλληλος Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία».
Από 17/07/1985 έως 07/10/2010 εργάστηκε ως Νοσηλεύτρια σε ΜΕΘ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ – ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ – ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία».
Το 2007 ήταν στην εθελοντική οργάνωση ιατρείου πόνου του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία» και είχε συμμετοχή στη λειτουργία του ως νοσηλεύτρια, με συνεργάτη την Αναισθησιολόγο ιατρό κ. Γ. Κωνσταντοπούλου.
Στον ιδιωτικό τομέα εργάστηκε στις εξής θέσεις:
1991 – 2017 Ως νοσηλευτήρια Αναισθησιολογικού Τμήματος Θεραπευτήριο Υγεία (par -time)
1991 Οργάνωση και λειτουργία της Μ.Ε.Θ. στη κλινική Λευκός Σταυρός Αθηνών και στη συνέχεια ως Προϊσταμένη της Μ.Ε.Θ..
1987 Οργάνωση και λειτουργία της Μ.Ε.Θ. στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο Αθηνών, ως Προϊσταμένη Μ.Ε.Θ. με συνεργάτη αείμνηστο τον ιδρυτή του Αρίστο Ευγενίδη, ιατρό Ω.Ρ.Λ.
 

Κωνσταντίνος Γκέκας- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης
Ο Κωνσταντίνος Γκέκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βατώντα Νέας Αρτάκης.
Είναι συνταξιούχος Μηχανολόγος.
Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά και δυο εγγόνια.
Είναι απόφοιτος του εξατάξιου Γυμνασίου Β’ Αρρένων Χαλκίδος και της Σιβιτανιδείου Σχολής.
Εργάστηκε στην κρατική εταιρεία ΕΛΔΑ, που αργότερα μετονομάστηκε Ελληνικά Πετρέλαια, για 40 χρόνια. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάστηκε ως προϊστάμενος βάρδιας - υπεύθυνος διυλιστηρίου Ασπροπύργου και των προβλητών Πάχης - Μεγάρων - Ασπροπύργου, θέση από την οποία και συνταξιοδοτήθηκε.
Είναι κάτοχος όλων των αδειών Μηχανολογίας.
Έχει λάβει μέρος σε κρατικά σεμινάρια ως επόπτης για αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.
Είναι κάτοχος πιστοποιητικού ανώτερης εκπαίδευσης στη Flack Fire Academy στο Rotterdam της Ολλανδίας, σε θέματα ασφάλειας με βάση τα εθνικά και διεθνή βιομηχανικά πρότυπα και βέλτιστες πρακτικές.
Είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος από το 2019 έως σήμερα στη Δ.Κοινότητα Νέας Αρτάκης.
«Η ενασχόληση μου με τα κοινά του τόπου, η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου και το ενδιαφέρον μου για τον αθλητισμό, με ώθησαν στην απόφαση να συμμετέχω στις επερχόμενες  δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Κοινοτικός σύμβουλος στη Νέα Αρτάκη στο πλευρό της Δημάρχου Έλενας Βάκα.
Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε.»
 

Βασιλική Μητράκη- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας
Η Βασιλική Μητράκη είναι 54 ετών, ζει μόνιμα στη Χαλκίδα και εργάζεται ως Βοηθός Φαρμακοποιού.
Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Χαλκίδας ως Βοηθός Γεωπόνου και παρακολούθησε σεμινάριο Κατασκευής Θερμοκηπίων.
Έχει πτυχίο ECDL (EXCEL,INTERNET,WORD) και έχει παρακολουθήσει σεμινάριο Ειδικών Δεξιοτήτων COMPUTER.
Αποφοίτησε από το Δημόσιο ΙΕΚ Χαλκίδας ως Βοηθός Φαρμακοποιού και παρακολούθησε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο ΙΕΚ PRAXIS.
Έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ και ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ στο ΙΕΚ PRAXIS.
Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά. Ο ένας είναι μηχανολόγος, ο δεύτερος ηλεκτρολόγος και ο τρίτος βιολόγος, ο οποίος κάνει μεταπτυχιακό στην Γαλλία.
Λόγω της ενασχόλησης της ως βοηθός φαρμακοποιού τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει σε αρκετά καλό επίπεδο τις κοινωνικές δεξιότητες. Επίσης της αρέσει να βοηθάει τον κόσμο είτε ψυχολογικά είτε σωματικά με τις γνώσεις που έχει στον τομέα αυτόν. Πιστεύει ότι τα δυνατά της σημεία είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών και ότι είναι θετική σε όποια συνεργασία προκύψει εντός και εκτός περιβάλλοντος της εργασίας της.
Ο στόχος ήταν και θα παραμένει ο ίδιος δηλαδή να βοηθάει τους συνανθρώπους της να έχουν άρτια υγεία και να έχουν όσο πιο δυνατόν γίνεται μια καλή ποιότητα ζωής.
Το κίνητρο της είναι η οικογένεια της γιατί ξέρει ότι όσο πιο πολύ προσφέρει στην κοινωνία διαμορφώνοντας την προς το καλύτερο, τόσο πιο πολύ ευχάριστο θα είναι το περιβάλλον για τους ίδιους.
«Αλλάζουμε και Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε όλοι μαζί για μια Χαλκίδα που μας αξίζει.
“Πάμε μαζί κι ας μας λιθοβολούν, κι ας μας φωνάζουν ονειροβάτες. Χτίζουμε, ονειρευόμαστε και τραγουδάμε.” (ΕΛΥΤΗΣ)»
 

Σταύρος Ξύγκης- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας
Ο Σταύρος Ξύγκης γεννήθηκε το 1996 στη Χαλκίδα.
Είναι ιδιωτικός υπάλληλος.
Είναι απόφοιτος του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Χαλκίδας με πτυχίο Δομικών Έργων και πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως Σχεδιαστής και Τεχνολόγος Ξύλου και Επίπλου.
Είναι γιος της Ζέτας Σίλλελη και του Δημητρίου Ξύγκη, ξυλουργού, προέδρου του Σωματείου Επιπλοξυλουργών Νομού Ευβοίας, Αντιπρόεδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Εύβοιας και μέλους του Επιμελητηρίου Εύβοιας.
«Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά, να εξελίξω και να βοηθήσω την πόλη μου και τους συνανθρώπους μου με νέες ιδέες στο πλευρό της Δημάρχου Έλενας Βάκα.»
 

Αγγελική Ρίζου- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Δροσιάς
Η Αγγελική Ρίζου γεννήθηκε στον Πειραιά και μένει μόνιμα στην Δροσιά Χαλκίδας.
Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Καρβούνη.
Είναι δημόσια υπάλληλος και εργάζεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ως νοσηλεύτρια, στην Καρδιολογική Κλινική.
Πρόσφατα αναβάθμισε το πτυχίο της αποφοιτώντας από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το τμήμα Νοσηλευτικής ως αριστούχα  (Π.Ε. Νοσηλευτικής).
Κατέχει πιστοποιητικό εκπαίδευσης από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΕΚΠΑ για τον Σακχαρώδη διαβήτη «Από την Θεωρία στην Πράξη».
Κατέχει πιστοποιητικό εκπαίδευσης από τα προγράμματα «ΨΥΧΑΡΓΩΣ».
Κατέχει πιστοποιητικό εκπαίδευσης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ψυχικής Υγείας (CCOMS), όπου πήρε μέρος στην «Επιδημιολογική Πολυκεντρική Έρευνα  με θέμα: Η Ψυχική Υγεία στο Γενικό Πληθυσμό: Εικόνες και Πραγματικότητες».
Λόγω του επαγγελματικού της ενδιαφέροντος έχει παρακολουθήσει αρκετά συνέδρια που αφορούν στον Σακχαρώδη Διαβήτη, την Καρδιοαναπνευστική  Αναζωογόνηση – Σύγχρονη Θεώρηση Κλινικών Καρδιολογικών Προβλημάτων.
Διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσιάς.
Διατέλεσε Προϊσταμένη στο Οικοτροφείο της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας  (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.).
«Ευχαριστώ πολύ τη Δήμαρχο κα  Έλενα Βάκα για την τιμή που μου έκανε  να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο και θέλω με αίσθημα ευθύνης και αγάπης να συμβάλλω για το καλό του τόπου μου και των συμπολιτών μου.»
 

Ελένη Μπαλάνου- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Αγίου Νικολάου
Η Ελένη Μπαλάνου κατοικεί μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο.
Είναι παντρεμένη και έχει 4 παιδιά και 4 εγγόνια.
Εργάζεται στο Δήμο Χαλκιδέων.
«Στηρίζω τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και την ευχαριστώ για την τιμή να συμμετέχω στο συνδυασμό Αλλάζουμε Συνεχίζουμε.»
 

Ελένη Κόντου- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Βασιλικού
Η Ελένη Κόντου είναι απόφοιτη Δημόσιου ΙΕΚ με πτυχίο στην Μηχ/νη-Λογιστική. Γνωρίζει καλά αγγλικά. Δουλεύει ως υπάλληλος γραφείου.Εχει εργαστεί σε επιχειρήσεις και λογιστικά γραφεία, καθώς και στην εφημερίδα "Ευβοϊκή Γνώμη". Παρακολουθεί συχνά επιμορφωτικά σεμινάρια. Ηταν μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Γριβάκη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
«Είμαι περήφανη που κατάγομαι από το Βασιλικό. Εκεί μεγάλωσα, μορφώθηκα και έζησα με την οικογένειά μου!!! Είναι ένα πολύ όμορφο μεγάλο χωριό και χρειάζεται ανθρώπους που το αγαπούν, με θέληση και όρεξη να το αναβαθμίσουν και να σεβαστούν τις ανάγκες των κατοίκων του.»
 

Γεώργιος Σακαλής- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νέας Αρτάκης
Ο Γεώργιος Σακαλής είναι 39 χρονών και μένει μόνιμα στη Νέα Αρτάκη, από όπου και κατάγεται.
Είναι έγγαμος και έχει 2 κόρες, 13 και 9 ετών.
Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και δάσκαλος πολεμικών τεχνών.
Είναι πρώην αθλητής με αρκετές διακρίσεις σε Ελλάδα και Βαλκάνια