Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Ανακοίνωση υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου του συνδυασμού «Αλλάζουμε - Συνεχίζουμε»- Έλενα Βάκα

 
Ένα πρόσωπο ικανό και με διάθεση για προσφορά προστίθεται στην ομάδα του
συνδυασμού «Αλλάζουμε - Συνεχίζουμε». Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη εταιρείας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Ιωάννη Βαγιάννη.
 
Ιωάννης Βαγιάννης - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Αρτάκης

Ο Γιάννης Βαγιάννης κατοικεί στην Νέα Αρτάκη και γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1973, με προσφυγικές ρίζες γιός του..... Παναγιώτη Βαγιάννη και της Μαίρης Βαγιάννη , είναι πατέρας και έχει την ευτυχία να μεγαλώνει τα δύο του παιδιά μαζί με την σύζυγό του Ανδριόπη Σαργκάνη, την Μαρίλια (14 χρονών ) και τον Παναγιώτη ( 13 χρονών ) 
Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Νέας Αρτάκης (ΑΟΝΑ ) τα τελευταία 7+ χρόνια ( 2017-2023 ) με πολλές επιτυχίες συνεχίζοντας μέχρι σήμερα πανηγυρίζοντας την φετινή χρονιά την κατάκτηση πρωταθλήματος και κυπέλλου στην Εύβοια και την «άνοδο» στην Γ’ Εθνική κατηγόρια ποδοσφαίρου προσπαθώντας πάντα με αγάπη, ήθος και αξίες να προάγει το ευ αγωνίζεσθε μαζί με τους συνεργάτες, φίλους και φιλάθλους της ομάδα μας με απώτερο σκοπό να αναδείξει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στον τόπο μας στον Δήμο μας στον Νομό μας!
Είναι ιδιοκτήτης εταιρείας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών τα τελευταία 8 χρόνια απασχολώντας 45+ εργαζόμενους, με σπουδές σε Information Technology Science, με M.Sc. in Business Information Systems & Mobile Services, επαγγελματίας στον χώρο της  πληροφορικής με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλες εταιρείες όπως Vodafone Greece, EFG Eurobank – Τράπεζα Εργασίας, Velti S.A. General Electric Greece S.A κ.α., με συμμετοχή και ενασχόληση σε μεγάλα έργα πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών, συμβουλευτικής,  Έρευνας και Ανάπτυξης, ΕΣΠΑ, Horizon-Europe κ.α., αλλά και συνεργασία με πολύ σημαντικούς πελάτες / εταιρίες ( Τράπεζες, Εταιρείες Τηλεπικοινωνιών, Συμβουλευτικές / Ελεγκτικές Εταιρείες, Τηλεοπτικούς Σταθμούς, Τουριστικές, κ.α. ), στην Ελλάδα και το εξωτερικό .
 
«Αγαπητές/οι μου συμπολίτισσες/τες, απαντώντας θετικά στην τιμή και το κάλεσμα της Δήμαρχου μας της Έλενας Βάκα και του συνδυασμού «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» θέλω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ συνεισφέροντας με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου τον Δήμο Χαλκιδέων, την Νέα Αρτάκη να συνεχίζουν να βελτιώνονται σε όλα τα επίπεδα, στην καθημερινότητα των πολιτών, στον αθλητισμό και πολιτισμό, στην παιδεία και ανάπτυξη, στην ασφάλεια και την υγεία. Η αγάπη για τον τόπο μου περισσεύει, το έχω αποδείξει και θα συνεχίσω ανιδιοτελώς να το κάνω μεταφράζοντας την εμπιστοσύνη σας σε πάθος και όρεξη για σκληρή δουλειά.»