Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Καλησπέρα κυρία Παππά

 - Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι σημαντική και θα δούμε αν επικρατήσει η λογική ή αν θα επικρατήσει ο εγωισμός και αυτό που λέει ο λαός "το γινάτι βγαζει μάτι".
Εμείς προσωπικά ως apopsignomi θα περιμένουμε από την Δευτέρα 7 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 11 Αυγούστου τις αποφάσεις της κυρίας Άννας Παππά και των.... μελών της παράταξής της.
Η κυρία Παππά δήλωσε υποψήφια Δήμαρχος και έκανε την προσπάθεια σχηματισμού ψηφοδελτίου. Αυτό τελικά δεν ήταν εύκολο, γιατί όπως αποδείχθηκε η κυρία Παππά δεν είχε δίπλα της ανθρώπους οι οποίοι θα επηρέαζαν πρόσωπα και καταστάσεις και έμεινε μόνη της στην προσπάθεια.
Έτσι λοιπόν έμεινε σε μία ομάδα υποψηφίων οι οποίοι δεν ήταν στην κατηγορία που θα μπορούσαν να προσελκύσουν και άλλους ή στην κατηγορία που θα κάνει την διαφορά. 
Η μέχρι τώρα συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο είναι μεταξύ συγγενών και φίλων και αυτό είναι πρόβλημα..
Αν η κυρία Παππά επιλέξει να συνεχίσει, τότε θα πρέπει να βρει τουλάχιστον άλλους τόσους υποψήφιους από αυτούς που σήμερα έχει, χωρίς όμως αυτό να μπορέσει να αλλάξει το αποτέλεσμα. 
Η παράταξη της κυρίας Παππά στην καλύτερη περίπτωση θα πάρει δύο έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θα εκλεγεί λοιπόν η ίδια και κάποια ή κάποιος από τους άλλους υποψήφιους.
Τι θα έχει καταφέρει η κυρία Παππά;
Θα εχει καταφέρει να βάλει τελεία και παύλα στην όποια πολιτική φιλοδοξία της και "να κάψει" και τα άτομα που έβαλαν υποψηφιότητα μαζί της.
Ας μη γελιόμαστε. 
Θα έχει αφήσει στην σκέψη του καθενός, πως η υποψηφιότητα αυτή ήρθε για να "κοψει" ποσοστά από την παράταξη της δημάρχου.
Αγαπητή Άννα, ξέρεις πως δεν μπορείς να κερδίσεις εκλογές. Αν συνεχίσεις τότε θα δικαιώσεις αυτούς που πιστεύουν πως εξυπηρετείς άλλους.
Σε αυτή την περίπτωση θα έχουν ευθύνη και αυτοί που θα είναι μαζί σου.