Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Δεν θα κάνετε διακοπές, ρωτάει φίλος αναγνώστης; Εμείς φίλε ξέρουμε πως διακοπές κάνει η ΔΕΗ και οι φραγκάτοι. Εμείς ούτε η ΔΕΗ είμαστε και ούτε φραγκάτοι. Εδώ λοιπόν στις επάλξεις και να γράφουμε και κάτι, γιατί κάποιοι έχουν ξεχυθεί στα πανηγύρια και στις εκδηλώσεις ενώ τα .....προηγούμενα χρόνια, δεν τους βλέπαμε πουθενά.

- Υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού αξιόλογοι υποψήφιοι και πρέπει να στηριχθούν, αλλά και κάποιοι οι οποίοι κούρασαν και μάλιστα πολύ και πρέπει να κάνουν στην άκρη.

- Δεν θα λύσουμε τα ψυχολογικά κανενός, αλλά όχι και να μας πούνε και μαλάκες, αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους πολιτικούς, ενώ είναι μόνο για θόρυβο. Μεγάλε θα σου γίνει συνήθεια η αντιπολίτευση και σε παρακαλούμε να βάλεις τα δυνατά σου, ώστε να είσαι στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα δύσκολα θα σε ξαναδούμε εκεί.

- Να το δούμε και αυτό και να πούμε μπράβο σε όποιον το κάνει, αν το κάνει. Υποψήφιος σε δημοτική κοινότητα του Ληλαντίου, θα καταθέσει πρόταση για τις νέες και τους νέους της κοινότητας και η οποία θα τους είναι χρήσιμη ακόμη και τα χρόνια των σπουδών τους σε άλλη πόλη.