Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Κόκκινη κάρτα

 Τώρα συμφωνούμε. 
Η κυρία Παππά Άννα, δεν διέψευσε το παρακάτω σχόλιο και αυτό απλά σημαίνει πως είναι ο λαγός που κάποιοι χρησιμοποιούν για να κερδίσουν την παράταξη Βάκα στις Δημοτικές Εκλογές!!!!
Η κυρία Παππά φαίνεται πως δεν άντεξε το ότι δήμαρχος εκλέχθηκε η κυρία Βάκα και θέλησε να της κλείσει τον δρόμο στις νέες εκλογές!!!!!
Διαβάστε την τελευταία φράση σε σχόλιο, αυτών που ούτε να ακούνε για Βάκα δεν θέλουν, αφού έχουν ταχθεί φανερά υπέρ Σπύρου στον Δήμο και Μαρκόπουλου στην Περιφέρεια. Γι΄ αυτούς επιτυχία θα είναι όχι το αν εκλεγεί ή όχι η Παππά, αλλά το να αποτύχει η Βάκα!!!!!
Αυτά να τα διαβάζουν καλά, αυτοί που ακόμα συμμετέχουν σε αυτό το ψηφοδέλτιο μίσους.
Επειδή εμείς γράφουμε τα πάντα, να ξέρουν όλες και όλοι πως θα έχει ενδιαφέρον η εποχή μετά τις εκλογές. Τότε που οι δημότες θα έχουν αποφασίσει και θα έχουν εκλέξει δήμαρχο την κυρία Βάκα για 5 χρόνια και όλοι εμείς που την στηρίξαμε θα έχουμε κάθε δικαίωμα να λέμε σε αυτούς που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο Παππά πως ο ρόλος τους... δεν ήταν καθαρός. Φυσικά εμείς τότε θα μιλήσουμε και προσωπικά για τον καθένα και τον ρόλο του.  Η κόκκινη κάρτα έχει βγει στην κυρία Παππά και καμία ή κανείς από αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του μίσους, δεν θα έχει το δικαίωμα να πει δεν ήξερα.
Προσοχή. Όπως οι συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο του μίσους και της ζηλοφθονίας, θέλουν να "χτυπήσουν" την Βάκα για να κερδίσει κάτι παραπάνω ένας τρίτος, έτσι κι εμείς, δηλώνουμε πως "θα χτυπήσουμε" αυτούς που έχουν αναλάβει αυτόν τον ρόλο.
Από τώρα και στο εξής όποιος αντέξει.

....έγραψαν
Η ΠΑΠΠΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ
Τα στοιχήματα έδιναν κι έπαιρναν με μεγάλο φαβορί ότι η Άννα Παππά με τη «Νέα Πόλη», δεν θα συμπλήρωνε συνδυασμό και θα έμενε εκτός της κούρσας της Δημαρχίας…
Απ’ ότι όμως φαίνεται, όσοι πόνταραν στο υψηλής απόδοσης στοιχηματικό αουτσάιντερ, είναι αυτοί που θα δικαιωθούν!
Η Άννα Παππά σχηματίζει ψηφοδέλτιο (μέχρι σήμερα έχει ανακοινώσει 54 υποψήφιους/-ες) και θα είναι στην αφετηρία.
Σε αντίθεση με άλλους που νωρίτερα ή αργότερα αποχώρησαν...
Το τι αποτέλεσμα θα φέρει, δεν μπορεί κανείς να ξέρει.
Σίγουρα πάντως, φορές μπορεί να μην είναι επιτυχία η εκλογή η δική σου αλλά η αποτυχία του/της άλλου/-ης!...