Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

......"ο μπάρμπα Στέλιος"


 - Γηράσκω αεί διδασκόμενος.
Όσο ζει ο άνθρωπος, έχει την ευκαιρία να μαθαίνει και να γίνεται σοφότερος.
Όποιος λέει πως τα ξέρει όλα, δεν ξέρει τίποτα και απλά δεν έχει μάθει να ακούει.
Ο μπάρμπα Στέλιος μαθαίνει καθημερινά και τα περισσότερα από νέους ανθρώπους, τους.... οποίους κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι τους θεωρούν ανεύθυνους, επιπόλαιους και τεμπέληδες.
Έχουμε πολλά τέτοια δείγματα γραφής και θα τα αναδείξουμε σε αυτή την προεκλογική περίοδο, γιατί το χρωστάμε στην νεολαία μας.
Έχουμε γίνει όλοι κατεστημένο και πιστεύουμε πως μόνο εμείς μπορούμε να σώσουμε τον τόπο, μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα και να βοηθήσουμε τα παιδιά μας.
Αλήθεια οι κυρίες και οι κύριοι που θέλουν να είναι υποψήφιοι, μήπως μπορούν να μας πούνε τι έκαναν μέχρι σήμερα για τις νέες και τους νέους;
Εμείς θα γράψουμε αλήθειες.
Βάζουν κάποιες και κάποιοι μπροστά τα παιδιά τους για να εκλεγούν και για να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια, βάζουν και παιδιά φίλων τους, χωρίς όμως αυτά να έχουν κάποια τύχη.
Έφτασε η κυρία στα 50-60 χρόνια χωρίς καμία απολύτως προσφορά στα κοινά και θέλει να εκλεγεί η ίδια ή η κόρη της!!!!ει
Ψέματα είναι;
Αυτό το απόστημα πρέπει τώρα να σπάσει.
Δεν μπορεί να θυμήθηκες την πόλη σου τώρα που πλησιάζεις ή είσαι στην σύνταξη κι ενώ τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχες πουθενά.
Λοιπόν απο εδώ και στο εξής, οποιος θα είναι σε αυτόν τον παρανομαστή, όταν μας διαβάζει να φοράει το κράνος του και γιατί όχι, αλεξίσφαιρο γιλέκο.