Τρίτη 1 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό μήνα πάντα με υγεία. Εδώ είμαστε λοιπόν και μπήκαμε στον Αύγουστο. Είναι ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού και στο μενού του έχει τα μπάνια του λαού, τα πανηγύρια και την γιορτή της Παναγιάς. Έχει όμως και την προεκλογική περίοδο, αφού ακολουθούν οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Μαζί θα τα τρέξουμε όλα και πιστέψτε.... μας αυτές οι εκλογές θα έχουν μεγάλο, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές εκπλήξεις.

- Μία από τις εκπλήξεις θα είναι και οι ανατροπές στην πρώτη 15άδα των συμβούλων της Δημάρχου οι οποίοι θα πάρουν πάνω από 1.000 σταυρούς προτίμησης. Σύμφωνα με τον νέο εκλογικό νόμο η παράταξη που θα κερδίσει θα εκλέξει περίπου 25 δημοτικούς συμβούλους και λέμε περίπου για να μην μπούμε σε λεπτομέρειες.

- Στις εκλογές του 2019 η δήμαρχος είχε 15 συμβούλους και αυτό σημαίνει πως τώρα θα έχει τουλάχιστον 10 περισσότερους. Για τις παρατάξεις που θα είναι αντιπολίτευση δεν θα υπάρχουν οι πολλές έδρες και θα πέσει μαύρο κλάμα για κάποιες κυρίες και κυρίους .

- Εμείς στηρίζουμε φανερά χρόνια τώρα την παράταξη και ευχόμαστε σε όλες και όλους τους υποψηφίους καλό αγώνα και καλή επιτυχία. Ο στόχος για όλους είναι ένας. Νίκη της παράταξης από την Α' Κυριακή και σε δεύτερη μοίρα ο σταυρός προτίμησης. Όλοι δεν θα εκλεγούν, αλλά θα είναι νικητές γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έρθει η νίκη.