Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είστε καλά στην υγεία σας. Μετράμε 20 και σήμερα, για να μάθουμε τελικά ποιοι θα μας διοικήσουν σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο. Σήμερα όλοι μας λένε πως είναι η παράταξη της Νίκης και προφανώς εννοούν την Νίκη της γειτονιάς μας, η οποία είναι και τσαχπινογαργαλιάρα!!!!  Σήμερα ο μπάρμπα Στέλιος, δείχνει πως.... διαθέτει χιούμορ και παρατηρητικότητα. Διαβάστε τον και θα καταλάβετε.

- Ο κύριος Σπύρου τελείωσε με τις ευαισθησίες του για την καταστροφή στην Θεσσαλία και θα εγκαινιάσει το εκλογικό κέντρο στην Αρτάκη, θα κάνει την ομιλία του και θα παρουσιάσει και τους υποψηφίους!!!! Κύριε Σπύρου, μέχρι εδώ κράτησε η συναίσθηση για τον πόνο των συνανθρώπων μας;

- Τελέστηκε ο αγιασμός στο εκλογικό κέντρο της κυρίας Παππά, η οποία είπε πως δεν ήθελε κόσμο για να μην κλείσει ο δρόμος και ταλαιπωρηθούν πολίτες και επισκέπτες.  Κυρία Παππά πήρατε κι εσείς μαθήματα από τον κύριο Σπύρου; Για κάντε μια συγκέντρωση να δούμε πόσος κόσμος θα έρθει.

- Ο υποψήφιος κύριος Μπαντούνας έκανε μια δήλωση και είπε πως η παράταξη Σπύρου πάει για την νίκη και κάτι τέτοια. Είναι εμπειρότατος στην αυτοδιοίκηση και ξέρει καλά τι θα γίνει την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου και γι΄ αυτό δεν επιλέγει να είναι πρώτη μούρη με τον Σπύρου και τον αφήνει με τον Τζαφέρο και την παρέα του.

- Ανέβηκε λέει σε λάθος σκεπή ο Γκλέτσος και δεν ήξερε τι έλεγε!!! Μένουμε έκπληκτοι. Πρώτη φορά συμβαίνει; Πάντως το βράδυ της Κυριακής να μην ανέβει κάπου μόνος του, αλλά να πάρει μαζί και τον Μαρκόπουλο και να κάνουν αναπαράσταση τον χορό του Ζαλόγγου!!!!