Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΠΑΟ 0 - 2


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Ψαχνών σε φιλικό αγώνα, με τον Γιάννη Αναστασίου να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες και να δηλώνει ικανοποιημένος από την απόδοσή τους.
Το σκορ άνοιξε στο 25' Ο Δώνης με άψογο φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τριανταφυλλόπουλος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 85'.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ ο Νάνο πραγματοποίησε το ...

ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αντικαθιστώντας τον Χουχούμη, που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.
Ηρακλής Ψαχνών: Πουρής (46' Αθανασόπουλος), Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Λάμπρου, Γκεβίσης, Βελέτης (23' Ρίτσμοντ), Ευσταθίου, Επιτροπάκης Σπανός, Ντάνιελ (67' Φράγκος)
Παναθηναϊκός: Ταμπάκης (46' Καπίνο), Σπυρόπουλος (70' Μαρινάκης), Χουχούμης (30' Νάνο), Κουτρουμπής, Ρισβάνης (70' Τριανταφυλλόπουλος), Μέντες (46' Λαγός), Ζέκα (46' Αναστασόπουλος), Δώνης (46' Σταματάκης), Ντίνας (46' Μουζακίτης), Μπαϊράμι (46' Κουσίδης), Γιαννιτσάνης.
Ικανοποιημένος ο Αναστασίου:

«Το τελευταίο πράγμα που μας ενδιέφερε ήταν το σκορ. Σήμερα είχα περισσότερες επιλογές, επιστρέψανε τα παιδιά από την Εθνική Νέων, μπορούσε να παίξει ο Κουτρουμπής, μπήκε κι ο Νάνο κι αυτό μας έδωσε επιλογές γιατί τα παιδιά τις προηγούμενες ημέρες έπαιξαν σε όλα τα ματς και ήθελαν ξεκούραση», είπε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αρκετές αλλαγές που έκανε:

«Χρησιμοποιήσαμε 19 ποδοσφαιριστές, είμαστε τέσσερις εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ευελπιστώ μέσα στην εβδομάδα να διαμορφωθεί το ρόστερ στο 90% για να δουλέψουμε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Τέλος υπογράμμισε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία της ομάδας ως τώρα, τα παιδιά αυτά είναι νέα και δείχνουν τρομερή αυταπάρνηση για την ώρα. Το θετικό είναι πως έχουμε και κάποια έμπειρα παιδιά μέσα στην ομάδα πλέον και υποστηρίζουν τους νεαρούς παίκτες μας. Χρειάζονται στήριξη αυτά τα παιδιά, πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, μέσα από τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις».

Καπίνο: «Σκληρή δουλειά»

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Καπίνο τόνισε: «Η ομάδα τώρα αρχίζει. Βγήκανε κάποια πράγματα στο παιχνίδι που κάνουμε στις προπονήσεις και πιστεύω σε ένα μήνα, στην έναρξη του πρωταθλήματος, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Θέλουμε φέτος να είμαστε πιεστικοί προς τον αντίπαλο και να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας».

Όσον αφορά τον ίδιο: Πρέπει να δουλέψω.Θα παλέψω για την θέση, είναι ο Ταμπάκης, ο Αναγνωστόπουλος, ο Κοτσόλης που δεν ξέρω αν έρχεται τελικά. Πρέπει να δουλέψω σκληρά.

Παραμένει «πράσινος» ο Κοτσόλης

Εν τω μεταξύ, μετά από συνάντηση που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα την Κυριακή, ο Στέφανος Κοτσόλης θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια και θα αποτελέσει... τριάδα μαζί με τους Καπίνο και Ταμπάκη.