Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Καλησπέρα στους διαιτητές

Κυρίες και κύριοι της διαιτησίας, οφείλουμε να δηλώσουμε πως η διαιτησία στην Εύβοια σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με την διαιτησία πριν από κάποια χρόνια.
Λάθη κάνουν και οι καλύτεροι διαιτητές στον κόσμο και χωρίς λάθη είναι μόνο οι νεκροί.
Αρχίζοντας από την Επιτροπή Διαιτησίας θα γράψουμε πως κάποιοι ορισμοί γίνονται για το ΕΓΩ της Επιτροπής και για να "εξυπηρετηθούν" κάποιοι διαιτητές. Ας μην κρυβόμαστε πίσω ....
από το δάχτυλό μας.
Κάποιοι άλλοι ορισμοί, βγάζουν μάτια και πραγματικά προκαλούν. Ο κύριος Καρατζάς και η κυρία Μαργαρίτη δείχνουν να μένουν απαθείς με τα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα και προφανώς ελάχιστα τους απασχολεί ο διασυρμός του κάθε διαιτητή και η βία που ασκούν εναντίον των διαιτητών συναδέλφων τους, παράγοντες και ποδοσφαιριστές. Θα τους θυμίσουμε πως σ΄ εμάς έστειλαν εξώδικο επειδή αισθάνθηκαν πως τους συκοφαντήσαμε!!! Τι έστειλαν σ΄ αυτούς που στόλισαν την επιτροπή και τους διαιτητές και τις οικογένειές τους με τα χειρότερα; Θα πούνε δημόσια με ποια κριτήρια κάνουν τους ορισμούς; Σήμερα και αύριο υπάρχουν αγώνες μεγάλης επικινδυνότητας και σ΄ αυτούς τους αγώνες, ευχόμαστε το αποτέλεσμα να κριθεί νωρίς, για να μην έχουμε παρατράγουδα.
Αλήθεια γιατί η Επιτροπή ορίζει διαιτητές σε αγώνες ομάδων παράγοντες και ποδοσφαιριστές άσκησαν βία κατά των διαιτητών;
Γιατί η Επιτροπή κάνει τα κέφια παραγόντων και δεν ορίζει σε αγώνες της ομάδας τους διαιτητές που αυτοί δεν ελέγχουν;
Πάμε τώρα στους ίδιους τους διαιτητές.
Ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον και ο ένας λέει τα χειρότερα για τον άλλον.
Ο ένας περιμένει τα λάθη του άλλου για να το ευχαριστηθεί.
Έχουμε ομάδες που την μία μέρα μπορεί να δέρνουν και να διασύρουν έναν διαιτητή και την άλλη να δίνουν συγχαρητήρια σε άλλον. 
Κυρίες και κύριοι της διαιτησίας, το τερματίσατε. 
Αφήστε στην άκρη τις καλοσύνες και τις δημόσιες σχέσεις και προστατέψτε τον εαυτό σας και γενικότερα την διαιτησία.
Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ οφείλει να εφαρμόζει τον Πειθαρχικό Κώδικα προς κάθε κατεύθυνση και να μην κάνει χάρες προς παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές.
Ευχόμαστε αυτό το Σαββατοκύριακο να κυλήσει ομαλά και χωρίς παρατράγουδα και οι διαιτητές να μην βλέπουν φανέλες και πρόσωπα, αλλά τις φάσεις του αγώνα.