Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Καλησπέρα σας

Δεν θα γράψουμε πολλά, γιατί πιστεύουμε πως όσα είχαμε να γράψουμε και να συζητήσουμε τα έχουμε γράψει και τα έχουμε συζητήσει.
Για μας ο κύκλος των συζητήσεων έκλεισε. Τώρα έχουμε δουλειά και αρχίσαμε από σήμερα πρωί πρωί, όπως είχαμε δεσμευτεί. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς δεν κρύψαμε ποτέ τα πολιτικά μας πιστεύω και το τι θα θέλαμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε Α΄ και Β΄ βαθμό. Θα δώσουμε την μάχη μας και ...
στο τέλος θα κριθούμε.
Εμείς δεν έχουμε την δύναμη να εκλέξουμε δημάρχους και δεν έχουμε καμία .συνεργασία με κανέναν υποψήφιο δήμαρχο. Έχουμε την δική μας επικοινωνιακή πρακτική και δεν θα την αλλάξουμε μόνο και μόνο για να σταθούμε δίπλα σε υποψήφιο δήμαρχο.
Θα βοηθήσουμε κάποιους φίλους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, όπου μπορούμε κι αν μπορούμε και αυτό θα είναι όλο.
Στους δήμους ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ και ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε απέναντι στους νυν δημάρχους και αυτό το έχουμε εξηγήσει πολλές φορές. Για μας ο αγώνας σε αυτούς τους δήμους θα τελειώσει την Α΄ Κυριακή.  Θέλουμε να είναι δεύτεροι και μακάρι και τρίτοι. Θέλουμε να εκλεγούν οι δημοτικοί σύμβουλοι τους οποίους και θα βοηθήσουμε και αυτό θα είναι όλο.
Το τι θα γίνει την Β΄ Κυριακή δεν μας αφορά αφού δεν έχουμε εμείς την ευθύνη και την διαχείριση της κατάστασης.
Απευθυνόμαστε στους υποψηφίους σ΄ αυτούς τους δήμους και ξεκαθαρίζουμε τα πάντα. Εμείς περιμέναμε αρκετά και δεν φταίμε που κάποιοι πρόσθεσαν βαγόνια στο τρένο, αλλά δεν έβαλαν την μηχανή ή έβαλαν αυτή που για να κινηθεί θέλει κάρβουνο.
Κυρίες και κύριοι, εμείς πήραμε τον δικό μας δρόμο. Θα τον περπατήσουμε και όπου μας βγάλει.
Η φιλία φιλία, η ιδεολογία ιδεολογία, αλλά η δουλειά δουλειά.