Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Στα Ψαχνά μέσα στο κέντρο

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, δεν είναι καθόλου περίεργα τα πράγματα στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Φυσιολογικά κυλούν όλα και απλά κάποιοι δεν πίστευαν πως μπορεί ο δήμαρχος κύριος Γιώργος Ψαθάς να μην είναι το φαβορί σ΄ αυτές τις εκλογές.
Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει. Ο Γιώργος Ψαθάς ξέχασαν κάποιοι πως εκλέχθηκε την Β΄ Κυριακή με την στήριξη Μπαζιώτη κι ενώ την Α΄ Κυριακή ήταν δεύτερος με διαφορά από τον πρώτο Μπουροδήμο. Είχαμε επίσης γράψει πως την Α΄ Κυριακή τα Ψαχνά κράτησαν ....
ζωντανό τον κύριο Ψαθά, αφού πρώτος ήταν μόνο στα Ψαχνά, την Καστέλλα και την Καμαρίτσα.
Επιμένουν να λένε κάποιοι πως τώρα μπορεί να μην πάρει όσους είχε πάρει στα Ψαχνά, αλλά θα πάρει περισσότερους στην Δίρφυ!!!!
Το ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρετε;
Φίλες και φίλοι, ο κύριος Ψαθάς δεν είναι το νέο πρόσωπο πλέον. Ο κ. Ψαθάς είναι 5 χρόνια δήμαρχος και θα κριθεί γι΄ αυτά που δεν έκανε στις κοινότητες του Δήμου και θα κριθεί για το ΕΓΩ του.
Τώρα ήρθε η ώρα που θα "μιλήσουν" και τα Ψαχνά. Ήρθε η ώρα κατά την οποία ο κ. Ψαθάς θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τα όσα έλεγε και δεν έκανε.
Πιστεύει πως μπορεί να ξεγελάσει τους Νεοδημοκράτες και να τους πείσει να ψηφίσουν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα τα καταφέρει.
Γελάσαμε με την ψυχή μας, γιατί τσιμπάει εύκολα με αυτά που γράφουμε.
Γράψαμε για το αν θ΄ ακουσθεί στην παρέλαση το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ και φρόντισε αμέσως γι΄ αυτό.
Γράψαμε για το αν θα εμφανισθεί ως ανεξάρτητος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθεί να το τακτοποιήσει κι αυτό.
Την καλημέρα μας στον δήμαρχο και να ξέρει πως σε 15 μέρες θα μας βρίσκει στην πλατεία των Ψαχνών, γιατί από εκεί θα ξεκινήσει το γκρέμισμα του ψεύτικου παλατιού.
Αγαπητέ δήμαρχε έχεις την καλημέρα, από την Καστέλλα, την Τριάδα, την Μακρυκάπα, την Άτταλη, τους Καθενούς, την Στενή, τον Πισσώνα, τα Πολιτικά, το Μίστρο, την Νεροτριβια και από άλλες κοινότητες του Δήμου.
Μπορεί να ενοχλούν όλα αυτά που γράφουμε, αλλά σε περίπου 60 μέρες θα κριθούν τα πάντα και τότε δεν θα μιλάμε για προγνωστικά, αλλά για αποτελέσματα.
Κάποιοι δεν μέτρησαν σωστά τον κύριο Κουλοχέρη και αγνόησαν την δύναμη του Μπουροδήμου, αλλά και του Λαφαζάνη. Υποτίμησαν τον κύριο Κουλοχέρη και κάποια παπαγαλάκια τον χλεύαζαν γιατί δεν είναι ούτε ψεύτης, ούτε παραμυθάς.
Αυτό θα το ζυγίσουν οι ψηφοφόροι και θα αποφασίσουν.