Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Έτοιμα όλα

Κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για τίποτα.
Είμαστε καθαροί στο τι στηρίζουμε και τι δεν στηρίζουμε.
Το σίγουρο είναι πως δεν στηρίζουμε κανέναν υποψήφιο  σε δήμους και περιφέρεια ο οποίος έχει έστω και την παραμικρή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στηρίζουμε τους υποψήφιους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και δεν θα γίνουμε ποτέ αντάρτες και δεν θα κάνουμε ποτέ κωλοτούμπα, ακόμη κι αν μείνουμε μόνοι μας.
Δεν ζητάμε ρουσφέτια και θέσεις και δεν το ....
κάναμε ποτέ.
Ποτέ δεν ζητήσαμε θέσεις από τον Φάνη τον Σπανό ή τον Θανάση Ζεμπίλη, ποτέ δεν ζητήσαμε από την Έλενα Βάκα και ποτέ μα ποτέ δεν θα τους ζητήσουμε.
Αυτά τα κάνουν άλλοι κι όταν δεν τους κάνουν αυτά που θέλει πάνε με άλλους.
Φανατικά μόνοι μας και το γουστάρουμε. Το γουστάρουμε γιατί δεν περιμένουμε να μας πούνε τι θα γράψουμε και πως θα το γράψουμε. Μας ενόχλησε η στάση Κεδίκογλου και το γράψαμε. Όχι την ψήφο μας, αλλά ούτε τον ιδρώτα μας δεν θα τον δώσουμε στις εκλογές. Μας πρόδωσε και προσπαθεί να φρενάρει την Έλενα Βάκα για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει. Εμείς δεν θα γράψουμε τα ονόματα αυτών που έστειλε στον Παγώνη. Οι Νεοδημοκράτες δεν είναι πρόβατα για να τα μαζεύει ο κάθε Κεδίκογλου στο μαντρί. Οι Νεοδημοκράτες ξέρουν και θα ψηφίσουν την Έλενα Βάκα.
Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ούτε κουβέντα για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιους που το παίζουν Νεοδημοκράτες, ενώ κοιτάζουν την τσέπη τους και μόνο.
Η ίδια η κυρία Γκόγκου θα εκπλαγεί από αυτά που θα δει από την επόμενη εβδομάδα.
Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το τι πιστεύει για μας και τι για άλλους. 
Έχει την στήριξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και την στήριξη φίλων μας.
Στηρίζουμε τους φίλους μας και μαζί μ΄ αυτούς και την κυρία Γκόγκου στην οποία πιστεύουμε.
Ο αγώνας στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων δεν είναι εύκολος, αφού έχουμε να κάνουμε με υβριστές, συκοφάντες και υποσχεσιολόγους φιλοσυριζαίους.
Από την Δευτέρα μπαίνουμε ενεργά στον αγώνα με ανθρώπους σε κάθε μία από τις 27 μικρές ή μεγάλες κοινότητες. Περίπου 60 δικοί μας άνθρωποι θα δίνουν αγώνα για περίπου 60 μέρες.
Το έργο δεν θα το έχουν ξαναδεί στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και ιδιαίτερα αυτοί που έχουν δίπλα τους υβριστές και λασπολόγους και απειλούν θεούς και δαίμονες.
Στα Ψαχνά και στην Δίρφυ όπως έχουμε υποσχεθεί θ΄ αφιερώσουμε και μια βραδιά για διασκέδαση με ανοιχτές τις πόρτες για όλες και για όλους.