Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Σήμερα στις 15:00 έχουμε αγώνες της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ για τον 7ο όμιλο στον οποίο συμμετέχουν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η ΕΡΕΤΡΙΑ. Δύσκολα τα πράγματα και για τις δύο ομάδες, αφού η ΕΡΕΤΡΙΑ από την αρχή του πρωταθλήματος αγκάλιασε την τελευταία θέση και την κράτησε καλά, ενώ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  ενώ αγωνιστικά καλούτσικα πήγαινε, έκανε αυτό που κάνει πάντα και ενώ βρήκε αυτούς που θα τον έσωναν διοικητικά και οικονομικά, άλλαξε προπονητή, άλλαξε ποδοσφαιριστές, αφού δεν μπορούσε να πληρώσει τους πρώτους και βούλιαξε αγωνιστικά με τους δεύτερους....
, τους οποίους άφησε απλήρωτους, όπως και τους πρώτους!!!!
Λέει ο άλλος πως αν κερδίσει η ΕΡΕΤΡΙΑ την ΚΑΛΛΙΘΕΑ σήμερα, θα βοηθήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!!
Τι άλλο θ΄ ακούσουμε θεέ μου;;;;
Η ΕΡΕΤΡΙΑ επιστρέφει στο Τοπικό, αλλά θα έχει να λέει πως έπαιξε και στον τελικό κυπέλλου Εύβοιας. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τι θα έχει να λέει;
Λοιπόν αυταπάτες τέλος. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έβαλε τα χεράκια του κι έβγαλε τα ματάκια του και δεν του φταίει κανείς.
Τώρα δεν είναι ώρα για κηδείες και μνημόσυνα. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ο ΑΡΗΣ και άλλες βρέθηκαν στον πάτο, αλλά σήκωσαν κεφάλι και ξαναπήραν την θέση τους. Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι το σήμερα, αλλά το αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Η ομάδα πρέπει να μείνει όρθια και θα μείνει μόνο αν την αφήσουν ήσυχη, αυτή που την απαξίωσαν και την έκαναν πάσα από τον έναν στον άλλον. Η ομάδα μπορεί και μόνη της χωρίς τους "σωτήρες"!!!
Τώρα με την λήξη του πρωταθλήματος, θα πρέπει να ειπωθούν οι αλήθειες και να ενημερωθούν άπαντες. Κάποιοι έχουν ευθύνες. Κάποιοι έπαιξαν παιχνίδια στις πλάτες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Όλοι οι πρώην πρόεδροι τα λένε μεταξύ τους και φαίνεται πως συμφωνούν στο να μην ξεσκεπάζει ο ένας τον άλλον.
Σήμερα και τις επόμενες αγωνιστικές κάποιοι θα δείξουν στενοχωρημένοι και πικραμένοι, αλλά θα είναι αυτοί που με τον τρόπο τους "σκέπαζαν" ο ένας αυτά που έκανε ο άλλος. 
Εμείς θα συνεχίσουμε με την αλήθεια και ονοματάκια.
Όλα στο φως, από την εποχή Ταρνανά και μετά.
Το κεφάλαιο Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ κλείνει για τις δύο ομάδες της Εύβοιας, τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την ΕΡΕΤΡΙΑ και δεν κλείνει γιατί φταίνε οι δήμαρχοι, οι φορείς και δεν ξέρουμε ποιοι άλλοι.
Κλείνει γιατί δεν υπήρχαν διοικήσεις που να μπορούν να σταθούν στην Γ΄ Εθνική. 
Οι ομάδες δεν είναι του Δήμου. Οι ομάδες δεν είναι κάποιου φορέα.
Ο Δήμος θα πρέπει να τρέχει πίσω από τις ομάδες και θα το κάνει όταν βλέπει κόσμο στα γήπεδα και όχι όταν στο γήπεδο, στις Γενικές Συνελεύσεις και στις εκδηλώσεις των ομάδων είναι  και ο κούκος.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι σαν τις άλλες ομάδες. Είναι μεγάλο μαγαζί και τον απαξίωσαν κάποιοι για να τον διαλύσουν. Κυρίες και κύριοι, πάρτε την λάμψη σας, πάρτε την αγάπη σας για την ομάδα, πάρτε την εντιμότητά σας, πάρτε και το καθαρό σας πρόσωπο και πάτε αλλού. Αφήστε ήσυχο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Το τι κάνατε μέχρι σήμερα, θα το μάθουν όλοι και θα μάθουν και τα καλά και τα άσχημα. 
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα βρει τον δρόμο του, αλλά εσείς αλλάξτε δρόμο και αφήστε τον ήσυχο.
Για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ της ΕΡΕΤΡΙΑΣ δεν έχουμε να γράψουμε πολλά. Η ομάδα δεν τα κατάφερε, αλλά δεν έγινε και ρεζίλι με τα καμώματα κάποιων. Δεν τα κατάφερε, αλλά δεν έψαξε και σωτήρες και δεν έφτασε στο σημείο να πηγαίνει ή να μην πηγαίνει σε αγώνες.
Μπορεί να έμεινε μόνο ένας Πέτρος να τρέχει για όλα και κάποια παιδιά να δείχνουν την αγάπη τους για την ομάδα, αλλά δεν την ρεζίλεψαν διοικητικά. Εκεί ήταν και οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής κύριος Βαλκάνος και μην μας πείτε πως πήραν περισσότερα από κάποιους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο φαίνεται πως έχει μεγάλο πρόβλημα, αλλά όχι επειδή δεν έχει ποδοσφαιριστές. Παράγοντες δεν έχει και πρέπει να το γράψουμε.