Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Κώστας Μαρκόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μαρκόπουλος, στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, «Υποψηφιότητα Κόκκαλη με ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει επιστροφή σε σκοτεινές περιόδους».

Ο πρ. Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, προσκεκλημένος στην απογευματινή ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ και της δημοσιογράφου Χριστίνας Βίδου. Ο Κώστας Μαρκόπουλος, αναφέρθηκε στην επικαιρότητα των ημερών, για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, ευχήθηκε να γίνουν μία ώρα γρηγορότερα, αλλά πιστεύει ότι οι κύριοι της αριστεράς δύσκολα ...
θα αφήσουν τις καρέκλες της εξουσίας, επισήμανε ότι η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος είναι κακή για τον τόπο και κυρίως για την οικονομία μας.
Για την Α΄ κατοικία ανέφερε, ότι η κυβέρνηση έκανε μια πολύ μεγάλη υποχώρηση, χαρακτήρισε, ότι είχε βάλει τις προσδοκίες στα ύψη και έπεσε από την κορυφή του Έβερεστ, στους πρόποδές του. Οι περισσότεροι πλέον δανειολήπτες δεν προστατεύονται, γιατί πλέον η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει ρήξεις. Διότι όταν μπορούσε δεν διασφάλισε τα αναγκαία που έπρεπε με πρώτιστο το τραπεζικό σύστημα.    
Ο πρ. Υπουργός αναφέρθηκε, στην υψηλή ανεργία που πλήττει την περιοχή του Νομού Ευβοίας  και στα λουκέτα μεγάλων επιχειρήσεων στην περιοχή μας. Πρότεινε ως ένα άμεσο μέτρο ανακούφισης των επιχειρήσεων την μείωση των φόρων, όπου θα δώσει μία ώθηση στην οικονομία. Τόνισε ότι η ΛΑΡΚΟ Α.Ε είναι έτοιμη να κλείσει, η κυβέρνηση αρνείται να βάλει έναν στρατηγικό επενδυτή, η κυβέρνηση το κάνει αυτό γιατί είναι αιχμάλωτη των αντιλήψεων της και των αγκυλώσεων που ακολουθεί. 
Για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε κυρίως στην υποψηφιότητα του κ. Πέτρου Κόκκαλη, σημείωσε ότι, η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ της Ρήξης και της προστασίας του πτωχού, σήμερα με την παρουσίαση του κ. Κόκκαλη είναι η υποστήριξη του κεφαλαίου και της διαπλοκής. Η επικοινωνιακή προώθηση του Πέτρου Κόκκαλη, στις πρώτες γραμμές του ευρωψηφοδελτίου, σημαίνει την συμμαχία του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ με όλους εκείνους που ενέπλεξαν την χώρα στην διαπλοκή και στην διαφθορά. Ο κ. Τσίπρας, στην προσπάθειά του να διασωθεί θυσιάζει, αρχές και αξίες, και επιστρέφει την χώρα σε σκοτεινές περιόδους.