Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Η δική μας άποψη

Αυτές οι Δημοτικές Εκλογές δεν μπορούν να μείνουν μακριά από τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και εξακολουθεί να δημιουργεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΘΥΜΩΝ και ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.
Δυστυχώς οι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν θέλουν να αναλάβουν ευθύνες. Δεν τολμούν να μιλήσουν για τις πολιτικές τους θέσεις και την ίδια ώρα οι πολιτικοί για να μην χάσουν πελατάκια, το παίζουν  καλοί με όλους.
Λυπόμαστε, αλλά σήμερα θα γράψουμε κάποια πράγματα για να .....
τελειώνουμε με τους δήθεν.
Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι, υπάρχουν κάποια πολιτικά μοντέλα για να διοικηθεί ένας δήμος.
Εσείς ποιο θα εφαρμόσετε;
Για να μην αδικήσουμε κάποιους θα ξεχωρίσουμε τους υποψηφίους της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ οι οποίοι παντού και πάντα έχουν καθαρές προτάσεις και θέσεις και είναι αυτές του ΚΚΕ. Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα.
Εκτός λοιπόν από τους υποψηφίους του ΚΚΕ, ποιος άλλος δήμαρχος ή υποψήφιος δήμαρχος μας έχει μιλήσει για το μοντέλο αυτοδιοίκησης που θα υπηρετήσει.
Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου που άρχισε πλέον και επίσημα, θα ξεσκεπάσουμε πολλούς και μάλιστα με στοιχεία και όχι με λόγια.
Κανένα πρόγραμμα ουσίας. καμία προοπτική για τον τόπο τους.
Δεν είναι λένε δική τους αρμοδιότητα η υγεία, η παιδεία, η εργασία.
Και τι έκαναν γι΄ αυτά που έχουν στην αρμοδιότητά τους οι σημερινοί δημοτικοί άρχοντες;
Με την ζέστη καιγόμαστε, με την βροχή πνιγόμαστε, με τα χιόνια αποκλειόμαστε, παιδιά δεν πηγαίνουν στα σχολεία, πίνουμε βρώμικο νερό, επιχειρήσεις οι οποίες μολύνουν το περιβάλλον παίρνουν άδειες, τα πεζοδρόμια όπου υπάρχουν, δεν είναι για τους πεζούς, αλλά για τραπεζάκια και καρέκλες, αθλητισμός όχι μόνο για όλους δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει για τα πελατάκια, τα οποία απέκτησαν παραμάγαζα.
Τελικά οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα κριθούν από τις φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης;
Δεν είναι τυχαίο το ότι αξιόλογοι άνθρωποι, με γνώσεις και εμπειρία σε θέματα διοίκησης συμμετέχουν σε ψηφοδέλτια, στα οποία υποψήφιοι δήμαρχοι είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν διοίκησαν ποτέ και τίποτα, για να μην γράψουμε κάτι χειρότερο.
Δεν κατηγορούμε καμία κυρία και κανέναν κύριο. Γράφουμε την αλήθεια, την οποία την γνωρίζουν όλοι.
Από την Δευτέρα ανοίγουμε την συζήτηση και θα βάζουμε ζητήματα για τον Δήμο Χαλκιδέων και τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και όποιος αντέξει. 
Θέλουμε θέσεις από τον κάθε δήμαρχο για την καθημερινότητα των Δημοτών και την πολιτική στην οποία πιστεύει και θα εφαρμόσει στον Δήμο του.