Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

 Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε πάντα καλά.
- Τα όσα συνέβησαν στον τελικό κυπέλλου Εύβοιας, οδήγησαν χθες σε παραίτηση τον πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΕ και αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ. Ο κ. Κοντσιλίδης παραιτήθηκε και από της δύο θέσεις και αυτό ήταν που έπρεπε ...
να κάνει, μετά τα όσα είπε και έκανε ο ίδιος, κατά την διάρκεια, αλλά και στο τέλος του τελικού.

- Φίλες και φίλοι περιμέναμε από τον κύριο Κοντσιλίδη μια δημόσια συγνώμη για την συμπεριφορά του, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αν ο πρόεδρος της Ερέτριας δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη, τότε υπάρχει θέμα και έχει να κάνει με τον ίδιο και τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κύριο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος τίμησε με το παραπάνω τον κ. Κοντσιλίδη όλα αυτά τα χρόνια.

- Η ΕΠΣΕ θα πρέπει να μην κάνει συμβιβασμούς με κανέναν παράγοντα, προπονητή και ποδοσφαιριστή και να εφαρμόζει προς κάθε κατεύθυνση τον Πειθαρχικό Κώδικα.  

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η ΕΡΕΤΡΙΑ θ΄ αγωνισθούν τελικά αύριο Σάββατο και όχι την Κυριακή όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ παίζει εκτός με τον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ και η ΕΡΕΤΡΙΑ εντός με την ΚΟΡΙΝΘΟ. Οι αγώνες θ΄ αρχίσουν στις 16:00.

- Συζητήθηκαν στην ΕΠΟ οι εφέσεις της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ κατά των αποφάσεων με τις οποίες τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική της ΕΠΣΕ. Η απόφαση την επόμενη εβδομάδα, αφού οι δύο πλευρές θα καταθέσουν υπομνήματα. Να σημειώσουμε πως η ΕΠΣΕ επιμένει πως η έφεση κατατέθηκε εκπρόθεσμα, όπως εκπρόθεσμα είχε κατατεθεί και η ένσταση της Ενωσης Ιστιαίας.

- Ας λέει ο καθένας όσα θέλει για τις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Δυρφύων Μεσσαπίων. Σημασία έχει το τι λένε οι δημότες, οι οποίοι έχουν να επιλέξουν μεταξύ στασιμότητας και οπισθοδρόμησης από την μία πλευρά και της ανάπτυξης από την άλλη. Άποψή μας είναι πως αυτή την φορά οι δημότες θα ψηφίσουν για το αύριο των παιδιών τους και όχι για το κέρασμα μιας κούπας με κρασί ή αυτόν που τρέχει για παρηγοριά στα μνημόσυνα και τις κηδείες.