Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας.
- Μπορεί κάποιους να τους ενοχλεί που ο Αναστασιάδης ζητά την βοήθεια της Παναγιάς, μπορεί κάποιοι να έτριβαν τα χέρια τους όταν στο 15΄ έγινε το 2 - 0, αλλά η Παναγιά ήταν κοντά στον Άγγελο και τα παιδιά της Εθνικής τα οποία όχι μόνο δεν...
διασύρθηκαν, αλλά πήραν τον πολύτιμο βαθμό στην Βοσνία.

- Σήμερα ο τελικός Κυπέλλου Εύβοιας με αντιπάλους τον ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ. Να ευχηθούμε να γίνει ένας καλός αγώνας και να κερδίσει η ομάδα που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα.

- Χθες είχαμε και την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και την οποία δεν παρακολουθήσαμε, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να βρεθούμε δίπλα σε ανθρώπους οι οποίοι κάνουν την μία κωλοτούμπα μετά την άλλη.

- Μπορεί η ΕΡΕΤΡΙΑ να μην τα κατάφερε στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, αλλά σήμερα θα πατήσει γκάζι και θα διεκδικήσει με πάθος το Κύπελλο της Εύβοιας. Ο Δημήτρης Βαλκάνος θα βρεθεί ως προπονητής για μια ακόμη φορά αντίπαλος με τον αδερφό του Αλέξανδρο Βαλκάνο, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ. Την προηγούμενη φορά ο Αλέξανδρος ήταν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με τον οποίο πήρε το Κύπελλο.

- Ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ διαθέτει καλή ομάδα, αλλά δεν έχει πείσει κι αυτός με την απόδοσή του. Ο προπονητής κύριος Μιχάλης Μαύρος ξέρει πως με αγωνιστική συμπεριφορά όπως αυτή με τον ΒΑΤΩΝΤΑ, η ομάδα όχι Κύπελλο δεν θα πάρει, αλλά ούτε κούπα του καφέ, αλλά πιστεύει πως οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ θα τα δώσουν όλα.

- Την καλημέρα μας στον πρόεδρο της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου και του ευχόμαστε να είναι καλά αυτός και η οικογένειά του.