Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Αλήθεια και απορία

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μπορούμε να γράψουμε πως δικαιωθήκαμε πλήρως και δυστυχώς αυτοί που δεν κατάλαβαν ή δεν ήθελαν να καταλάβουν αυτά που γράφαμε από το τέλος του 2017 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2018, δεν θα βγούνε ποτέ δημόσια να ζητήσουν συγνώμη ή έστω να παραδεχθούν το λάθος τους.
Φίλες και φίλοι οι εξυγιαντές της ΕΠΟ και οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ Κοντονής και Βασιλειάδης ...
ήθελαν το ξήλωμα του προέδρου της ΕΠΣΕ κυρίου Παπακωνσταντίνου, επειδή απλά δεν τους προσκύνησε.
Την ίδια ώρα, ένας από την ομάδα Παπακωνσταντίνου ήταν με τους εξυγιαντές και τους Συριζαίους και έπεισε τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ να κάνουν δεκτή την παραίτηση Παπακωνσταντίνου, μόνο και μόνο για να γίνει ο ίδιος πρόεδρος και να υπηρετήσει τις προσταγές των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.
Έλεγε στην συνεδρίαση πως αν δεν υπακούσουν στην εντολή Βασιλειάδη τότε θα πέσει η διοίκηση και άλλα τέτοια κουφά για να τρομάξει τα άλλα μέλη και να πάρει ο ίδιος την θέση του Παπακωνσταντίνου.
Δεν θα αναλύσουμε τώρα το γιατί τον πίστεψαν και τον άκουσαν οι άλλοι, αλλά τους καλούμε να δούνε την απόφαση της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ για τον κύριο Γκαγκάτση ο οποίος δεν παραπέμφθηκε απλά, αλλά καταδικάσθηκε...... Γιατί άραγε ο κύριος Γκαγκάτσης μπορεί να συνεχίζει ως διευθύνων σύμβουλος της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ενώ ο κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος δεν έχει καταδικασθεί για κάτι, έπρεπε να μην έχει την ψήφο-στήριξη των μελών του ΔΣ της ΕΠΣΕ;
Γιατί απλά για τον καταδικασμένο Γκαγκάτση τα μέλη του ΔΣ της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ψήφισαν να συνεχίσει, ενώ τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ ψήφισαν να μην συνεχίσει ο κ. Παπακωνσταντίνου, για να γίνει πρόεδρος ο κ. Ψαθάς.
Κύριοι εμείς δεν θα παρακολουθήσουμε το τι λέει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Στο κάτω κάτω μπορούμε να ζητήσουμε μια ψυχολογική διάγνωση από την σύζυγό του η οποία είναι πολύ καλή ψυχολόγος!!! Ο κ. Παπακωνσταντίνου ως άνθρωπος έχει δικαίωμα να αποκαλεί αδέρφια και φίλους, αυτούς που τον πούλησαν και τον "έδωσαν", ως παράγοντας όμως του ποδοσφαίρου οφείλει να δέχεται τις απόψεις όλων. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ εναντίον αυτής της παράταξης που διοικεί την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και έχουμε κάθε δικαίωμα, να λέμε φωναχτά την άποψή μας.
Περιμένουμε από τον κύριο Ψαθά, ο οποίος για τους δικούς του λόγους, αλλά και για λόγους που ξέρει η παράταξη, δεν ήταν υποψήφιος. Θα έπρεπε να ήταν για να δει το αποτέλεσμα. Τώρα πάντως έχει υποχρέωση να πει δημόσια, γιατί ακολούθησε τις εντολές του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, για τον Παπακωνσταντίνου και δεν ζητάει να γίνει το ίδιο και τώρα με τον Γκαγκάτση.
Κύριε Ψαθά οι σχέσεις σας με τον ΣΥΡΙΖΑ και η στήριξη που έχετε από αυτόν ως υποψήφιος δήμαρχος, σας δίνει το δικαίωμα να πείτε κάτι.
Τα υπόλοιπα μέλη του πρώην ΔΣ της ΕΠΣΕ τα οποία πίστεψαν τον κύριο Ψαθά τότε και τον όρισαν πρόεδρο, κάτι πρέπει να πούνε τώρα ή τουλάχιστον να ρωτήσουν κι αυτά τον κύριο Ψαθά για το θέμα.
Εμείς αισθανόμαστε όμορφα και δικαιωμένοι. Εσείς;;;