Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα σας και καλή εβδομάδα.
- Τι να γράψουμε εμείς για την παρενόχληση που δέχθηκε από τους Τούρκους το ελικόπτερο το οποίο μετέφερε τον κύριο Τσίπρα στο Αγαθονήσι; Κύριε Τσίπρα όταν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λένε τα όσα λένε, λογικό είναι να δίνουν πάσες στους Τούρκους οι ....
οποίοι δεν αλλάζουν την τακτική τους.

- Τελικό Κυπέλλου Εύβοιας θα έχουμε αύριο μεταξύ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Στάδιο Χαλκίδας και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

- Φαίνεται πως κάποιοι εκεί στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έχασαν και το μέτρο και την ψυχραιμία τους. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε το ότι αισθάνθηκαν την ανάγκη να διαφημίσουν πως "τα έχουνε μεγάλα", επειδή κέρδισαν το ΑΥΛΩΝΑΡΙ!!! Κύριοι στο ποδόσφαιρο μικρή σημασία έχει,το αν τα έχεις μεγάλα ή μικρά και φυσικά να μην ξεχνούν πως και τα προηγούμενα χρόνια δεν έχανε η ομάδα στο ΑΥΛΩΝΑΡΙ και χωρίς να χρειασθεί "να διαφημίσει τ΄ @@@@@ κάποιων. Το μυστικό πάντως αυτής της νίκης, το γνωρίζουν κάποιοι, αλλά οι πολλοί δεν θα το μάθουν ποτέ.

- Το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πιστεύουμε πως έκλεισε και πλέον δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ακούσαμε τον κύριο Αυλωνίτη να μιλάει για τις ευθύνες προηγούμενων διοικήσεων, αλλά δεν θα συμφωνήσουμε μαζί του. Στην σημερινή διοίκηση υπάρχουν μέλη και μάλιστα τα περισσότερα, τα οποία συμμετείχαν και σε προηγούμενες διοικήσεις. Κύριε Αυλωνίτη, η σημερινή διοίκηση έχει τεράστιες ευθύνες και θέλει δεν θέλει θα τις αναλάβει. Με φρου φρου κι αρώματα δεν φτιάχνεις ομάδα.

- Φυσικά και θέλουμε να κερδίσει τις εκλογές και να είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης ο κ. Φάνης Σπανός, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε τα παιχνιδάκια του βουλευτή Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος κάνει τα πάντα για τον εαυτούλη του και μόνο. Ο Φάνης θα πρέπει να διαχωρίσει την θέση του και να μείνει μακριά από αυτά τα παιχνίδια του βουλευτή, γιατί μπορεί να κερδίσει κάποιους ψήφους από ανθρώπους άλλων δημοτικών παρατάξεων, αλλά θα χάσει περισσότερους από τις παρατάξεις που πάντα τον στήριζαν πάντα.  Φάνη ξέρεις πως το "τα δικά μου-δικά μου και τα δικά σου - δικά μου", δεν είναι σωστό και δεν έχει λογική.