Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε πάντα καλά.
- Από χθες το απόγευμα έχουμε τον Κυπελλούχο Εύβοιας και αυτός είναι ο ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ αφού κέρδισε στα πέναλτι τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας με 5 - 4, ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση έληξαν με σκορ 3 - 3. Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΡΤΑΚΗΣ, αλλά και στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ο οποίος το πάλεψε και κοίταξε στα....
μάτια τον αντίπαλο.

- Όπως όλοι θα έχετε διαπιστώσει δεν ασχοληθήκαμε ιδιαίτερα με τον τελικό Κυπέλλου, όχι επειδή δεν μας ενδιέφερε, αλλά επειδή γνωρίζουμε καλά τις δυο ομάδες και ξέραμε πως ο ηττημένος όποιος κι αν ήταν, θα κατέληγε να έχει απαράδεκτη συμπεριφορά προς την διοργανώτρια ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και τους διαιτητές. Η ΕΡΕΤΡΙΑ έχασε και έδειξε πως κάποια πράγματα δεν πρόκειται να τα διορθώσει, όχι μόνο σε διοικητικό επίπεδο αλλά γενικότερα.

- Δυστυχώς και αυτό είναι αλήθεια ο κύριος Πόγκας δεν ήταν σε καλή μέρα και ίσως δεν ήταν η σωστή επιλογή της επιτροπής διαιτησίας. Ο αγώνας αυτός είχε ειδικό βάρος και αυτό η επιτροπή δεν έπρεπε να το περάσει χωρίς να το λάβει υπ΄ όψιν της.  Φυσικά τώρα ο πρόεδρος της Επιτροπής κύριος Καρατζάς θα παρουσιάσει μια άλλη εικόνα και θα πει πως όρισε έναν αξιολογημένο διαιτητή, αλλά αυτό δεν τον καλύπτει. Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα, ούτε να μιλήσουμε για συμπάθειες και αντιπάθειες, αλλά και αδυναμίες. Ότι κι αν πει ο κύριος Καρατζάς θα έχει άδικο και απλά θα το κάνει για τους λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε. Κλείνουμε εδώ το θέμα.

- Πάμε τώρα στην ΕΡΕΤΡΙΑ. Απαράδεκτα τα όσα είπε και έκανε ο πρόεδρος κύριος Κοντσιλίδης. Αλίμονο αν όταν κάποιος επειδή πιστεύει πως τον αδίκησε ο διαιτητής, κάνει επίθεση σε ανθρώπους της ΕΠΣΕ και δυσφημεί το ποδόσφαιρο. Πρόεδρε κύριε Κοντσιλίδη κι άλλοι μπορεί να αισθάνθηκαν αδικημένοι, αλλά δεν έκαναν έτσι και μάλιστα σ΄ έναν τελικό Κυπέλλου. Όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθη και μέσα σε όλους και οι διαιτητές. Οι σοβαρές διοικήσεις όταν θεωρούν πως αδικήθηκαν το λένε μ΄ ένα δελτίο τύπου και με τρόπο σωστό. Κύριε Κοντσιλίδη αν δεν έχανε το πέναλτι ο Μώρος ή ο Ευγενίου και κέρδιζε η Ερέτρια θα λέγατε κάτι; Θα κατηγορούσατε τους ανθρώπους της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ; Θέλουμε να σας θυμίσουμε πως για ένα πέναλτι που κατά την άποψή τους ήταν και δεν τους δόθηκε οι του Αυλωναρίου στον αγώνα ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΕΡΕΤΡΙΑ, αλλά ούτε βρισιές είχαμε από τον πρόεδρο ούτε άλλες ενέργειες και η ΕΡΕΤΡΙΑ κατέκτησε το πρωτάθλημα. Σταματάμε εδώ για να μην αναφέρουμε άλλες περιπτώσεις.

- Πρόεδρε κύριε Κοντσιλίδη τώρα υπάρχει σοβαρό θέμα. Είσθε πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΕ και φαίνεται πως αυτό το ξεχάσατε. Σήμερα αν δεν το έχετε ήδη κάνει, θα πρέπει να παραιτηθείτε από αυτή την θέση κι αν όχι να σας παραιτήσουν. Να το κάνετε γιατί αυτή η επιτροπή θα πρέπει να επιβάλλει ποινές σ΄ εσάς, σε ποδοσφαιριστές και σε όποιον άλλο είχε υβριστική συμπεριφορά και στην ομάδα γενικότερα. Δυστυχώς κάνατε κάτι που εμείς από εσάς δεν το περιμέναμε. 

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες στο προηγούμενο πρωτάθλημα κατηγορηθήκαμε, επειδή στηρίξαμε την Ερέτρια. Τώρα θα κατηγορηθούμε επειδή γράφουμε την αλήθεια σε βάρος της Ερέτριας. Εμείς ξέρουμε πως αυτή είναι η μοίρα μας, επειδή όταν γράφεις την αλήθεια πονάει και αυτοί που δεν την αντέχουν σε κατηγορούν.

- Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις θα επαναλάβουμε πως ο κ. Πόγκας με τα λάθη του βοήθησε την ΑΡΤΑΚΗ και θα πρέπει κι αυτός να αναλάβει τις ευθύνες του. Στον χώρο της διαιτησίας δεν υπάρχουν άγγελοι. Άνθρωποι είναι κι εκεί και οι οποίοι κάνουν λάθη και οι οποίοι έχουν αδυναμίες και αυτό το ξέρουν ο κύριος Καρατζάς και η κυρία Μαργαρίτη.