Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Χρόνια πολλά σε όσους σήμερα έχουν την ονομαστική τους γιορτή. Τα είδαμε όλα χθες στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου περιμέναμε να πάρουμε στο σπίτι έναν δικό μας άνθρωπο. Είναι τραγικό να πεθαίνει δικό στους άνθρωπος και να μαλώνουν για το ποιός θα πάρει τα δαχτυλίδια και άλλα χρυσαφικά που φορούσε!!!!! Πολιτισμός, αγάπη και ήθος...... Ούτε καν ενδιαφέρθηκαν να....μάθουν το πως έφτασε να πεθάνει ο άνθρωπός τους.

- Τελικά γιατί κάποιοι μεταφέρουν αλλιώς αυτά που τους λες; Ουδέποτε ζητήσαμε ραντεβού με άνθρωπο της ΕΠΣΕ. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να το κάνουμε αυτό και δεν έχουμε και τίποτα να πούμε, με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Εμείς είπαμε να βοηθήσουμε ώστε να μην διαλύσουν τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας. Αφού όμως θέλουν να τον διαλύσουν ας το κάνουν.

- Λένε πως η ΕΠΣΕ και η Επιτροπή Διαιτησίας, θα δώσουν εντολή να αναλάβει τον Σύνδεσμο ο κ. Αθανάσιος Παπακυριάκος.... Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, αλλά σίγουρα θα έχουν άλλοι το πρόβλημα και πρώτος και καλύτερος ο κ. Παπακυριάκος.

- Τελικά πέφτει γέλιο στα Ψαχνά με τα όσα κυκλοφορούν στα καφενεία...... Αυτά έχουν να κάνουν με τις δημοτικές εκλογές και την κυρία που λέει σε όλους πως ο Μπουροδήμος δεν θα έχει καμία τύχη!!!!!!

- Οι βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν το 2023 και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Αυτοί που δεν λένε να καταλάβουν απλά πράγματα, είναι αυτοί οι οποίοι θέλουν να μας πούνε πως η ΝΔ δεν μπορεί να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιό της..... Κύριοι το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;