Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

...... σουτάκια

 - Το τραγούδι λέει, "άλλος για Χίο τράβηξε, άλλος για Μυτιλήνη" αλλά ο πεισματάρης ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ πήγε Κέρκυρα ή πηγαίνει προς Κέρκυρα, όπου αύριο τέτοια ώρα, ακριβώς στις 12:00 δηλαδή θα αντιμετωπίσει την ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΗΣ. Οι Κερκυραίοι είναι αήττητοι, αφού σε 4 αγώνες, έχουν 2 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ έχουν πετύχει 8 γκολ και έχουν δεχθεί 3. Μπορεί άραγε ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ να φύγει από την Κέρκυρα με θετικό.....αποτέλεσμα; Γιατί να μην μπορεί;

- Το μόνο που πρέπει να δούμε είναι το αν έχουν μαζί τους, το γούρι τους δηλαδή τον φροντιστή κύριο Ντίνο Λύκο. Αν τον έχουν ίσως τα παιδιά να καταφέρουν κάτι. Πάντως είναι αλήθεια πως στους 3 αγώνες μέχρι την διακοπή των πρωταθλημάτων για τα Χριστούγεννα, η ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 βαθμούς, για να έχει πολλές ελπίδες παραμονής, στην κατηγορία.

-Αύριο Κυριακή αντιμετωπίζει την ΛΕΥΚΙΜΗ,  το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου την ΦΗΚΗ στο στάδιο Χαλκίδας και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Πάργας εκτός έδρας. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, αλλά πρέπει να μην χάνεις από ομάδες που είναι κάτω από εσένα στην βαθμολογία και έχουν τον ίδιο στόχο με σένα, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία.