Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Δεν απαντάμε σε προκλήσεις, γιατί γίνονται με χτυπήματα κάτω από το τραπέζι. Όποιος θέλει μπορεί να προκαλέσει ακόμη και δημόσια και τότε ευχαρίστως να δώσουμε τις απαντήσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο. Αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα, ας το καταλάβουν. Δεν κάνουμε συμβιβασμούς, δεν θα φοβηθούμε και σε καμία περίπτωση δεν.... θα τρομοκρατηθούμε. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους υποψήφιους και καλή δύναμη στους παράγοντες.

- Φαίνεται πως το 2023 θα είναι η χρονιά μας και πως θα κερδίσουμε πολλά στοιχήματα, αφού κάποιοι όχι μόνο πετάνε στα σύννεφα και πιστεύουν πως μπορούν να πετάξουν και με τα δικά τους φτερά. Κυρίες και κύριοι ούτε πούπουλα δεν έχετε.

- Είναι πλέον φανερό πως όλοι οι υποψήφιοι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο μήπως και τους κοστίσει ελάχιστα ο προεκλογικός τους αγώνας. Αυτό είναι το χειρότερο ανέκδοτο που έχουμε ακούσει, γιατί όλοι ξέρουν πως για τους περισσότερους θα κριθούν όλα πριν βγούνε τ'  αποτέλεσματα.

- Κύριε Γιώργο καλημέρα. Πρέπει να κάνεις κανένα φροντιστήριο στον δικό σου, γιατί θα πάθει ότι έπαθε ο λαγός από την χελώνα. Καλά τον φορτώθηκες, αλλά ήρθε η ώρα να τον ξεφορτωθείς για να μπορέσουν να αναπνεύσουν όλοι οι άλλοι, οι οποίοι ξέρουν πως χωρίς εσένα, δεν θα τον έπαιρναν ούτε για κλητήρα στο χωριό του.

- Τι θα μπορούσε να πετύχει ο υποψήφιος με την ΝΔ κύριος Στέλιος Καρβελάς; Αυτό θα το μάθουμε το βράδυ της Κυριακής των Εθνικών εκλογών. Μέχρι τότε θα πρέπει να δώσει τον αγώνα του για να πείσει τους Νεοδημοκράτες της Εύβοιας να του δώσουν τον σταυρό προτίμησης.

- Στην μάχη των υποψηφίων δημάρχων κάποιοι δεν παίζουν καθαρά και θα εκτεθούν όπως εκτέθηκαν και το 2019. Κάποια παιδάκια που δεν τολμούν να πάνε ένα βήμα ως υποψήφιοι μακριά από το χωριό τους, θέλουν να μας πείσουν πως μπορούν και να σπρώξουν υποψηφίους βουλευτές και υποψηφίους δημάρχους!!!!!!