Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

..... μικρά, μικρά

 - Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ πως έχουμε και στο θέμα προπονητών κάποιες αδυναμίες, συμπάθειες ή όπως θέλετε πείτε το. Δεν είναι κακό κάποιους να τους εκτιμούμε λίγο περισσότερο, όχι επειδή είναι φίλοι μας, αλλά επειδή έχουν γνώσεις, εμπειρία και μιλούν με την δουλειά τους και όχι με μπουρδολογία. Θα λέγαμε πάντως σε κάποιους προπονητές, να μάθουν και να χάνουν και να.... κοιτάξουν τα δικά τους λάθη και να μην ανακαλύπτουν μόνο τα λάθη των άλλων.

- Με το θέμα της διαιτησίας θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, πως από την μια στιγμή στην άλλη δεν μπορεί ν'  αλλάξει τίποτα. Δυστυχώς δεν έχουμε πλέον πολλούς αξιολογημένους διαιτητές και έτσι το ενδιαφέρον όλων των διαιτητών έχει επικεντρωθεί στο τοπικό και αυτό δεν είναι καλό. Με έναν δύο αξιολογημένους και 1-2 με μέσον στους πίνακες, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα.

- Δεν φταίνε φυσικά μόνο οι διαιτητές. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, λέει ο λαός και αυτό είναι φανερό. Στην Εύβοια πρέπει να είσαι στην παρέα για να σφυρίζεις και πολλούς αγώνες και να έχεις και τους επιλεγμένους αγώνες. Μπορεί να θυμώνουν κάποιοι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Διαιτητές που θα μπορούσαν να προσφέρουν, αποχώρησαν και κάποιοι που θα έπρεπε να είχαν αποχωρήσει συνεχίζουν.

- Οι διαιτητές τα ξέρουν όλα αυτά και τα συζητούν, αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Ας ηρεμήσουν όλοι λοιπόν κι ας μην περιμένουν ν' αλλάξει κάτι.