Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με υγεία. Πολλές ευχές και στον τύπο ο οποίος μας χαρακτηρίζει αχάριστους προς τον "αρχιαχάριστο". Τι άραγε να γράψουμε τώρα εμείς; Κύριε κανένα πρόβλημα δεν είχαμε δεν έχουμε και δεν θα έχουμε με τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ σε ποσοστό 80%. Αυτό το ξέρουν όλοι. Όταν κάποιος θέλει να υπερασπιστεί έναν "αρχιαχάριστο", δεν χαρακτηρίζει αχάριστους αυτούς που ασκούν κριτική.  Για να κλείσουμε αυτό το θέμα θα γράψουμε πως ότι κι αν γράψει ο τυπάκος το έχει γράψει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Αν .....θέλει πάντως εμείς έχουμε και "φρέσκα κουλούρια" για τον ίδιο.

- Αγαπητή κυρία Κατερίνα καλή σου μέρα και καλά Χριστούγεννα. Αν το σχολιό σου μας αφορά, ειλικρινά σ' ευχαριστούμε. Δεν περιμέναμε να βγάλεις εκνευρισμό και να ρίξεις λάσπη. Δεν σε θίξαμε σε κανένα σημείο και δεν θα το κάνουμε και στο μέλλον. Επετρεψέ μας όμως να υπερασπιστούμε τα παιδιά και να τα προστατέψουμε από τους κινδύνους.

- Όταν κάποιος εφαρμόζει νόμους και διατάξεις που τον εξυπηρετούν, θα πρέπει να εφαρμόσει και τους άλλους που προφανώς δεν τον εξυπηρετούν ή τον επιβαρύνουν οικονομικά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη κύριο Φάνη Σπανό και τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Γαλάνη για την παρέμβασή τους και τους ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα.

- Τα όσα γράψαμε αφορούσαν όλα τα παιδιά που κατοικούν στο Λευκαντί και φοιτούν στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Βασιλικού και καθημερινά κινδυνεύουν είτε πηγαίνοντας με τα πόδια από το Λευκαντί στο Βασιλικό είτε χρησιμοποιούν το κανονικό δρομολόγιο διασχίζοντας κάθετα έναν δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας που οδηγεί από την Χαλκίδα στην Ερέτρια.

- Ευχόμαστε να μην συμβεί το παραμικρό, γιατί αν συμβεί τότε κάποιοι θα τρέχουν να κρυφτούν. Και μια διευκρίνιση. Εμείς τα παιδιά μας δεν θα ξαναμπούν σε σχολικό, γιατί δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα σε κανέναν να μειώσει την προσωπικοτητά τους. Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσουμε για ευθύνες και για ανευθυνότητα κάποιων.