Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

...... μικρά, μικρά

  - Τρίτη σήμερα και συνήθως κάθε Τρίτη έχουμε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Πιστεύουμε πως για τους διοικούντες θα είναι μια ευχάριστη συνεδρίαση, μετά και την νίκη της Κυριακής. Εμείς για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, δεν περιμένουμε καμία απολύτως απάντηση σε ερωτήματα που έχουμε θέσει, γιατί οι διοικούντες έχουν αποφασίσει να κρύβουν τα πάντα.....κάτω από το χαλάκι.

- Το πρόβλημα θα είναι δικό τους και όχι δικό μας. Αυτοί ανέλαβαν να διοικήσουν και επέλεξαν το "όλα ωραία και καλά" με μοναδικό στόχο να προσελκύσουν χορηγούς, διαφημιζόμενους και γενικώς ανθρώπους οι οποίοι θα βάζουν χρήματα.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ είναι ποδοσφαιρικό σωματείο και έχει μια διοίκηση, τα μέλη της οποίας έχουν όλα τις ίδιες ευθύνες και υποχρεώσεις. Όλοι μαζί αποφασίζουν, όλοι μαζί οργανώνουν και όλοι μαζί στο τέλος θα έχουν και τις ευθύνες τους.

- Τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν και έρχονται τα δύσκολα. Κυρίες και κύριοι της διοίκησης, αν το πρόβλημά σας είμαστε εμείς, επειδή δεν κρύβουμε τίποτα κάτω από το χαλάκι, τότε πραγματικά έχετε πρόβλημα κι ευχόμαστε να μην την πληρώσει η ομάδα.

- Πληροφορηθήκαμε μόλις τώρα πως η συνεδρίαση έχει ορισθεί για αύριο Τετάρτη, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Η ουσία είναι μία. Αυτοί οι οποίοι έχουν πρόβλημα με τον πρόεδρο κ. Αυλωνίτη ας βρούνε την δύναμη να του το πούνε μπροστά και όχι πισώπλατα ή με κινήσεις που δημιουργούν προβλήματα. Εμείς πάντως όσα έχουμε να του πούμε του τα λέμε. Εμείς όταν μιλάμε μαζί του δεν μεταφέρουμε σε κανέναν τα όσα συζητάμε και ούτε έχουμε σε ανοικτή ακρόαση για να  ακούει κάποιος μάνατζερ, κάποιος ποδοσφαιριστής, κάποιος προπονητής ή κάποιος άλλος παράγοντας.