Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

  - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και έρχεται ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με ενδιαφέρουσες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και ελπίζουμε ο καιρός να επιτρέψει ώστε να πάει ο κόσμος στα γήπεδα της Εύβοιας. Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα έχουμε τις εκλογικές αναμετρήσεις και θα είναι και πολλές. Μεταξύ όλων αυτών υπάρχουν και οι εκλογές για νέο ΔΣ στην ΕΠΣ Εύβοιας. Λένε πως.. θα έχουμε 11άδα για μέλη του ΔΣ και ξεχωριστά τους υποψηφίους προέδρους.

- Λένε επίσης πως για την θέση προέδρου θα είναι από ένας έως τρεις οι υποψήφιοι. Εμείς πάντως λέμε καθαρά πως η ουσία είναι μία. Ο κάθε υποψήφιος πρόεδρος θα έχει την ευκαιρία να κάνει γνωστό το πρόγραμμά του και να κριθεί από αυτό. Προτάσεις λοιπόν για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και όχι ο υποψήφιος να μην εχει προτάσεις και να στηρίξει την εκλογή του στο σπρώξιμο που θα του παρέχουν άλλοι.

- Τελικά είδατε η υποψήφια κυρία Σοφία; Οργανώνει συγκέντρωση νεολαίας για να ακούσει την φωνή της. Στην παραλία της Χαλκίδας το ραντεβού και φανταζόμαστε πως όλα είναι πληρωμένα. Έτσι δεν είναι κυρία Σοφία;

- Δεν ανήκουμε σε καμία ομάδα επικοινωνίας κανενός υποψηφίου δημάρχου και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Δεν τα γουστάρουμε αυτά και δεν μπορούμε να είμαστε υπάκουοι για κανέναν λόγο. Το βράδυ των εκλογών δεν θα έχουμε καμία αγωνία.

- Εμείς τα γράψαμε αυτά που είχαμε να γράψουμε για το αστικό ΚΤΕΛ και τα παιδιά που πάνε στο Γυμνάσιο Βασιλικού και πιστεύουμε πως ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά και θα φροντίσει ώστε το λεωφορείο να τα αφήνει και να τα παίρνει από το Γυμνάσιο και όχι να διασχίζουν τον κεντρικό δρόμο με κίνδυνο της ζωής του.

- Από το αστικό ΚΤΕΛ δεν περιμένουμε κάτι, αφού έχουν δικό τους κράτος και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.