Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Να είστε ψύχραιμοι και να έχετε παντα μαζί σας μικρό καλάθι, επειδή θ'  ακούτε να σας μιλάνε για πολλά κεράσια. Το γράψουμε επειδή ο λαός λέει "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι" !!!! Για τα κεράσια θα μιλούν οι υποψήφιοι, αν και κάποιοι, κερασιά δεν .....θα έχουν δει στην ζωή τους.

- Η κυρία Σοφία πάντως υπόσχεται έργα παντού και συνεχίζει να μας λέει πως όλα θα γίνουν κατόπιν δικής της παρέμβασης!! Μήπως η κυρία Σοφία είναι σε λάθος κόμμα; Έτσι όπως τα λέει πάντως θα μπορούσε να είναι στον Βελόπουλο ή στον Αλέξη!!!!!

- Στο ΠΑΣΟΚ χτύπησε κόκκινο και για το ψηφοδέλτιο της Εύβοιας, αλλά και για τον υποψήφιο δήμαρχο Χαλκιδέων και για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη . Αυτοί που ξέρουν καλά το ΠΑΣΟΚ λένε πως θα υπάρξει έκπληξη και στην περιφέρεια και στον δήμο Χαλκιδέων.

- Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Εύβοια μπορεί να δούμε και εκπλήξεις. Σίγουροι υποψήφιοι είναι οι 3 βουλευτές και ο κ. Καρβελάς. Κι εδώ πάντως θα έχουμε έκπληξη με υποψήφια που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση.

- Θα μας τρελάνουν εκεί στα Μεσσάπια. Ένας φίλος από την Μακρυκάπα μας είπε: "Το ότι η κυρία δηλώνει πως ο Μπουροδήμος δεν θα βρει ούτε την ψήφο του, δεν είναι καλό για τον Ψαθά. Αν οι ψηφοφόροι του δημάρχου καταλάβουν πως η κυρία ψάχνει να πιαστεί από κάπου για προσωπικούς της λόγους και ο δήμαρχος "την αγκαλιάσει", θα έχουμε παρατράγουδα "....