Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

..... φαπούλες

 
 - Καλησπέρα στον κύριο Χρήστο Παγώνη, τον πρώην δήμαρχο Χαλκιδέων, ο οποίος λέει πως όλα τα έκανε καλά στην θητεία του, λέει πως εκλεγμένοι του σύμβουλοι "πουλήθηκαν" και έφυγαν από την παράταξή του και άλλα τέτοια κουφά, ενώ μέχρι σήμερα δεν βρήκε να πει πως κάτι έκανε λάθος και ο ίδιος. Κύριε Παγώνη πως είναι δυνατόν να έχουν αποχωρήσει από την παράταξή σας οι μισοί εκλεγμένοι και σχεδόν οι άλλοι μισοί να μην σας θέλουν και πάλι ...υποψήφιο κι εσείς να λέτε πως όλοι έχουν άδικο;

- Είπαμε να κάνουμε και λίγη πλακίτσα, αλλά φαίνεται πως εκεί στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, θυμώνουν πολύ εύκολα και μάλλον θα τους στείλουμε ξύδι για να το πίνουν και να τους περνάει ο θυμός.  Ο κ. Γιάννης Μπουροδήμος πάντως δεν θυμώνει, ούτε και με την κυρία που είπε πως στην δημοτική ενότητα Διρφύων δεν θα βρει ούτε την ψήφο του. Μάθαμε πως τα είπανε οι δυό τους πρόσφατα σε μια εκτός έδρας συνάντηση και η κυρία αρνήθηκε πως είπε κάτι τέτοιο.

- Κυρία, ο Μπουροδήμος δεν είναι χθεσινός στην πιάτσα της αυτοδιοίκησης και έχει υπηρετήσει τον τότε Δήμο Διρφύων για πολλά χρόνια. Ξέρει καλά τι λέει ο καθένας γι' αυτόν.